Бис.БГ

по блог-темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
Да се смееш ли или да плачеш
ТЪЖНО но ИСТИНА

Маг Величко: Бойко Борисов ще управлява от 2016г. до 2030г.


През 2050г. ще навърша 57 години и както всеки български мъж ще си задавам въпроса кое ще стане първо – пенсионирането или умирането. За жена ми не зная, взе ме млад (тя е на 28г.), може и вече да сме се разделили отдавна. Лекарите ще се възхищават на отличното състояние, в което ще оставя черния ми дроб и понеже в България вече няма да има болници, както и пациенти, самолет на руската федерация ще дойде да го вземе, а един нуждаещ се руснак ще го спечели чрез държавна лотария.

Ще му го трансплантират (медицината тогава ще е на много по-високо ниво, защото САЩ отдавна не съществува и китайските учени вече няма да се занимават само с бомби подводници, а ще си се занимават с по-важни за Човечеството изследвания;), но ако продължава да се налива без да яде и това няма да го спаси.

Това ми предсказа на мен Маг Величко, който е помогнал на милиони хора със своите предсказания, дадени от ефира на кабелната телевизия.

А ето какво предрече той за България.

България 2050г.

Държавата не функционира. Няма човешки ресурс, всеки втори в трудоспособна възраст е циганин, социалните помощи вече не са „социални“, а „държавни“ – международната общност отпуска средства (подаяния) на българската държава от съжаление, за да може управляващите (не мога да предскажа, не ми го дават точно това отгоре, кой точно от наследниците ще е монарх – да, тогава България отново ще е монархия, а управляващата династия ще е тази на цар Киро и царица Костадинка;) да осигуряват основни продукти на своите поданици, живеещи в условията на хуманитарна криза и ширеща се мизерия.

Въпреки многократните царски укази поданиците продължават да издигат юрти и колиби, в които живеят заедно със своите коне – тук има и нещо положително – близо 14в. след хан Аспарух по тези земи отново конете ще са на почит – за работа, за превоз, за впряг, което води до бързото разпространяване на чума и други болести сред изгладнялото население.

Всички държави ще са закрили посолствата си у нас. Само това на Таджикистан ще стои, защото него няма кой да го закрие, забравили са го – последния посланик на Таджикистан беше наказан грубо, когато беше назначен у нас и после дори бива оставен да умре – Таджикистан отказва да изпрати самолет, а и през 2050г. в България просто няма да има къде да кацне.

През 2050г. Бойко Борисов (управлявал еднолично, сбъдвайки най-накрая мечтата си, от 2016-2030г.) щеше да навърши 90 години и тъй като именно негова е идеята след като той умре и вече, за жалост, просто няма да има физическа възможност да управлява, България отново да стане монархия, а партиите да са забранени, династията на цар Киро няма да го вади от учебниците по история (след реформа, проведена още през режима на Борисов образователната система на България се реформира – завършвайки първи клас ученикът получава диплома за Средно образование, след това, ако желае, може да учи до 4 клас и да стане Висшист;), а в годината на 90 годишнината от Неговото рождение официално ще бъде реновиран и мавзолея, в който е положен.

След междуособици и открита война, монарха ще бъде свален през 2055г. и на трона ще се възкачи царица. През нейното царуване ще се забележи малък, но важен, прираст на стандарта на живот. След успешни преговори между царицата и Индия е договорено Индия да осигури 2 млн. чифта гуменки за населението на България, ако държавата ни се съгласи да приеме 40 млрд. индийци (през 2050г. индийците ще наброят 3 трлн. души) поради пренаселеността на страната.

Върха в царуването на царицата, носеща благородната кръв на цар Киро – основателя на династията, идва когато Турско-германската империя (до 2050г. в Германия ще са се населили толкова много гастербайтери от Турция, че повечето жители ще са от турски произход, което води до основателната претенция на Османската империя – да, през 2050г. Турция вече е възродила новата версия на империята, Германия да бъде преименувана и да има новини освен на немски и на майчин турски език;) ще ни предложи да ни дава по 800 тона продукти като олио, брашно, картофи и захар, ако в замяна царицата се съгласи на територията ни да се изгради модерно бунище за ядрени отпадъци…и всякакви други.

България 2050 – бързи факти

- през 2050г. официалната религия в България ще е Исляма, а единствените по-заможни, без да броим царската династия, ще са именно арабите и мюсюлманите, които са имигрирали у нас преди години и са имали магазин тип „всичко по левче“, дюнерджийница, или някакъв друг бизнес.;

- България е затворила държавните си граници – никой няма право да напуска или да минава границата (освен без „пукана“, издадена лично от Двореца). Международната общност намира шанс да започне да прилага, приетата нова много по-хуманна, либерална и демократична практика педофилите да не лежат в затвор, а просто изпращани в изгнание на екзотични острови политиците-педофили (за да изтърпят все пак достойно наказанието си), за съжалние капилистическите неправдини остават дълго след като ЦК на Китайската комунистическа партия обяви неговата смърт през 2044г. и мнозина бедни педофили биват изпращани на изгание в България. Мнозина от тях се самоубиват, отчаяни от мястото, където ще прекарат остатъка от живота си.;

- Разплащането няма да е с книжни банкноти, нито по онлайн път (в България през 2050г. няма интернет, компютър има само в Двореца), а на бартерен принцип – продукт за продукт. Изпитва се недостиг на абсолютно всички стоки, в което царската фамилия отдавна преди 2050г. вижа и се възползва като възможност да установи държавен контрабанден монопол. Абсолютно целия черен пазар (друг няма) е под контрола на монарха;

- Единствените културни паметници ще са стотиците хиляди бюстове и склуптори на представители на династията на цар Киро, както и негови и на царица Костадинка, кичозния дворец на монарсите, мавзолея на бившия първи – Бойко Борисов и паметниците на гордостта на основния етнически етнос в България – Васил Троянов Боянов (Азис);

- През 2090г. след поредния бунт и метежи управляващата царска династия е свалена и избита, феодални кланове си разпределят цялата държава, но след избухнала и продължила няколко години гражданска война държавата практически се разпада и през 2091г. вече не съществува като географско понятие и е извадена от световните карти, за което единствено в Русия съобщават в кратък репортаж преди спортните новини;

*Маг Величко е един от най-успешните магове в ефира на кабелната телевизия. След като пада с колело на шест-годишна възраст, въпреки че кара с помощни колелета, удря главата си лошо и е откаран в болницата в Неделино. Там той твърди, че е получил контакт с висши сили, които до днес го наставляват в благородното му дело да помага на хората срещу скромно заплащане.

Добави своя коментар:Настроение:
неделя, 23 февруари 2014
Брой потребители, харесали този коментар
лошо си е ударИло главата тва момче/да ней и то цигане?/
неделя, 23 февруари 2014
Брой потребители, харесали този коментар
То управниците си ги избираме ние , та може да се сърдим на себе си че са такива.Но то положението май е че какъвто е народа , такива са и управниците.Ние като сме крадливи , лъжци , мразещи околните, вечно мрънкащи , какво може да се очаква. Когато се промени мисленето на българина , тогава може да очакваме да се оправи положението в страната си мисля аз, дали съм прав не знам.
събота, 22 февруари 2014
Брой потребители, харесали този коментар
Тони Лудия - Не не вижда някакъв по оптимистичен вариант на бъдещето,то както е тръгнало сигурно ще си внасяме българи от чужбина стига да искат само да се върнат,ако има и къде да се върнат,щото наистина с това управление толкова години след години няма да я има България
петък, 21 февруари 2014
Брой потребители, харесали този коментар

Маг Величко не "вижда" ли някакъв по оптимистичен вариант на бъдещето? Този го е видял когато е бил в лошо настроение.

петък, 21 февруари 2014
Брой потребители, харесали този коментар
Само на такива дето са като „гордостта на основния етнически етнос в България – Васил Троянов Боянов (Азис)“, може да им харесва ситуацията. :(
петък, 21 февруари 2014
Брой потребители, харесали този коментар
Работа отива необратимо от комедия към трагедия