Бис.БГ

по темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук
User Avatar
http://blitzbg.info/1422

След нашата реакция на филма на ББС за Слънчев Бряг, разбрахме две неща – хората в България са омерзени, а политиците и медиите се правят, че не забелязват. Дълго време след гостуването на екипа ни в сутрешния блок на Нова ТВ, се питахме защо г-жа Цолова с такава ирония неглижира обидата, която Англия нанесе на България. Но после разбрахме – не може да очакваш от мерзавеца да чувства омерзение.

И ето, че след „прекрасната реклама“, която ББС направи на курортите ни (по мнение на директора на Института за анализи и оценки в туризма), британците ни зашлевиха поредния шамар – брошура под наслов „Как да се справите с насекомите?“, тоест с българите и румънците.

Листовката е дело на Британската партия за независимост Ukip и е била получена от български студент на Острова. Лидерът на Ukip Найджъл Фараж отхвърли авторство на агитационния материал, но с насмешка побърза да уточни, че става въпрос за невинно иронизиране.

В листовката са описани и практични съвети как англичаните трябва да действат спрямо българи и румънци, за да се отърват от цитирам: „гадните хлебарки“. Вижте пълния й текст на български. Предварително се извиняваме, ако имаме неточности в превода, но нямахме време да се допитаме до професионални преводачи.

„Следващата година, ЕС ще допусне 29 милиона българи и румънци в Обединеното кралство.

Румънците твърдят, че изглеждат по този начин. Българите са същите, но с по-странни очи.

В действителност, ние направихме едно пътуване до там и открихме, че те изглеждат така – гадни, мазни, чуждестранни хлебарки.

НАУКАТА! МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ТОВА!
Ако им се позволява да продължават да идват в страната ни, с това темпо до 2016 година цяла Великобритания ще бъде пълна с булгамънци, а само след година, те ще са превзели планетата. След това е само въпрос на време те да останат единствената форма на живот във Вселената, точно, както тази графика, направен от учените, показва.

Какво можете да направите, за да ги спрете?

1. Не ги пускайте в дома си, дори да ви предлагат на ниска цена да ви свършат някаква работа. Това е предлог да ви оберат дома и да ви изядат домашните любимци.

2. Сложете утайка от кафе около цялата си ливада и запалете ароматна свещ през нощта. За предпочитане с успокояващ аромат на сандалово дърво или с приятен на ванилия.

3. Трупайте запас от копията на Дейли Мейл, за да си построите барикада, ако разярена тълпа булгамънци се опита да пресече линията.

4. Направете си смъртоносен лъч, с който да можете да задържите за откуп ЕС с искания повече имигранти да не се допускат във Великобритания.

5. Гласувайте за Британската партия за независимост. (очевидно)

В жълтото каре горе, вдясно: Направете теста „Колко голям расист си ти?“ като посетите сайта http://www.ukip.org/hateblacks“

Е, г-жо Ани Цолова, скъпи политици и всички вие, които сметнахте, че филмът на ББС за Слънчев Бряг не е тенденциозен, все още ли не се чувствате обидени?

за нещо сиОт Бис.БГ

Добави своя коментар:Настроение: