Бис.БГ

по блог-темите тук
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Добави своя коментар:



Настроение:
понеделник, 09 януари 2017
Брой потребители, харесали този коментар
Нека всички да сме здрави!Прекрасно е това пожелание!За обич,относително е...няма как да има обич,между абсолютно всеки!Обич има между много близки хора,роднини и приятели,към останалите е уважение,симпатия....Обичайте се,този призив,го приемам като обич,между двама партньори,роднини,приятели...повтарям се пак,но уточнявам!
А тук в сайта ,наистина е силно казано да има обич между потребителите,освен,ако има някакви изключения,за хора,които имат връзки...по-скоро е приятно общуване,коментиране в някоя тема...е създават се и приятелства,в което няма лошо,но е рядко мисля.През последните няколко години забелязвам отлив на потребителите като цяло,някои дори не ги засичам от много време(то и аз не влизам редовно..),преди беше някак си по оживено и доста сме се забавлявали из темите...но,това е друга тема!:)
събота, 07 януари 2017 Настроение:  Отлично
Брой потребители, харесали този коментар
Чак пък прекалено много........ А какво пречи. Ако искам да се мразим пак ли ще е прекалено много. Моето желание е да се обичаме и това е. Аз не мога да мразя затова казвам вместо мразя - не харесвам.... Така, че не искам много - напротив така трябва (Мисля)