Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:29-11-2009
 • Посещения:8970
 • Активност:2340
 • Възраст: 8
 • Страна: България
 • Пол: женски
 • Ориентация: хетеро
Сега: Човек придобива сила, смелост и самоувереност с всяко премеждие, пред което се изправя, за да погледне страха в очите. ...???!!!
{оптимистично} [без значение]
 • Nick: ***~Universe_Flower~***
 • Истинско име: universe_flower

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

  E-mail:

Приятели

Цели в живота

За себе си

Адрес на моя сайт

Влюбих се в тази песен!
* Любовта Е Безплатна * Smiley feat. Pacha Man

Девиз
 • "Живея, за да има утре"
 • Whitney Houston - One Moment In Time

Албуми

Харесват ми

Телефони

MP3-плеър
0
Облекло
Стил
Направление
Помниш ли ме?
Изпълнител
Whitesnake - Here I Go Again
Жанрове

Желания

Аз искам
Нека през Новата 2011г., да продължаваме, да се уважаваме и подкрепяме. Дано в мойте, във вашите и на семействата ви очи, няма тъга и сълзи! Нека цари мир, спокойствие, светлина и щастие! Повече благоденствие и ЛЮБОВ! Да бъдем живи, здрави и щастливи! Не искам :да гледам, предателство, подлост, коварство, глупост, интриганство и простотия от приятели! ДА НЯМА БОЛЕСТИ И БОЛНИ ХОРА, НО АКО ИМА БЪРЗО ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ моите приятели, които са ми истински приятели, да не се карат, обиждат, нагрубяват, когато пишат в разни теми.Благодаря ви, предварително! да не добрите хора да плачат, тъгуват исрадат,защото и аз тъгувами страдам, макарче нямам обяснение защо се случва това при мен! утре като се събудя, да зная, че когото уважавам, ме уважава и мен Да няма хора болни от ДИАБЕТ, ако има да се излекуват напълно ! хората да са добри и да живеят,така че един ден да не съжаляват за лошите дела, които са извършили! да вярвам, че в трудните моменти, че мога да се смея, когато тъжа. Лесно е глава се отпуска глава, трудно се побеждава. Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Ако наистина е така, искам ДОБРОТО да побеждава! да мога да си отговоря на всички въпроси, които ме вълнуват, но за съжаление на повечето няма отгвори! да не ме нараняват приятелите всички хората да са с бели души, както е бяло навън! Да се уважаваме, да се подкрепяме и да сме по- добри!
Не искам
хората да са лоши, да обиждат и да нараняват, тези които обичат!
Изпълнено
приятелите, които ме обичат, уважават и ценят да показват тези чувства, защото утре може да е късно!

Последни Записи в Блога

Човек придобива сила, смелост и самоувереност с всяко премеждие, пред което се изправя, за да погледне страха в очите.Тогава може да си каже: „Преживях този ужас. Мога да понеса следващото, което ме чака”. ... Прави онова, което мислиш, че не можеш да направиш.                                                        Елинор Рузвелт

Трябва да помним, че не сме единствените, попаднали в очевидна безизходица. Също както хвърчилото лети срещу вятъра, така и най-тежките ни грижи могат да ни направят по-силни. Щом хиляди преди нас са посрещали същата участ и са я превъзмогвали, значи можем и ние!                                                                          Д-р Р. Браш

Кога най-сетне ще разберем, че всички ние сме свързани един с друг, че всички сме части на едно цяло? Докато духът на обич към ближния, независимо от раса, цвят или верую, не изпълни света, докато човешкото братство не проникне реално в живота и делата ни – докато повечето от нас не придобият чувство на отговорност за благоденствието на другите, никога не може да бъде постигната социална справедливост.


Хелън Келър

Последни Записи на Стената

Как весело вятъра вие,
със своя свиреп вой във нощта.
И как всяко сърце ще се свие,
без вяра, надежда, мечта.
Гората пак е украсена
със сухи есенни листта.
Земята - пъстро пременена,
от мънички цветя в калта.
Защото властва вечна зима
и вие вятъра студен.
Дали и тук покой ще има?
Когато дойде утрешния ден.
Надеждата роди се в тишината,
че тъжен спомен ще е есента,
когато слънцето разсеяло мъглата -
вещтае края на нощта...