Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог

User Avatar
новият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обамановият-президент-на-сащ-ще-се-казва-барак-обама
Колкото и да е странно, въпреки че аз се преместих в отбора на републиканците ( а може би и именно заради това? ) изборите спечели Барак Обама.

Значи все пак ще има промени в САЩ.
Както бе казал някой "Да не живееш във времена на промени".
Ние вече сме го гледали този филм.

Да пожелаем на американците търпение и повече консерви в мазето. А на Обама след 4 години с чиста съвест да издигне кандидатурата си за 2-ри срок.
User Avatar
за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!за-джон-маккейн-и-сара-пейлин-!
Днес се събудих рано, рано и гласувах .... за Джон Маккейн и Сара Пейлин.
Да! На последната права взеха сърцето ми.
И Сара, И Джон! По човечни , по искренни някак си.

Демократите Обама и Байдън са прекалено харвардски лъскави и самодоволни :(

А пък и с това тяхно финансово клатене на света си ме раздразниха.Жалко, че гласа ми няма да бъде отчетен
User Avatar
аз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащаз-искам-да-гласувам-за-президент-на-сащ
гледах този клип
http://www.bis.bg/albums.php?p=view&page=1&mid=112474

и вече съм убеден, че трябва да гласувам!