Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог

User Avatar
Лингжи Черно кафе

Намерихте продукт, който консумирате всеки ден и говорите за това на другите, без да сте обвързани от финансов интерес? Толкова е просто! Нищо повече!


Има две добри новини:

Не е необходимо да търсите повече - вече го намерихте: Ганодерма кафе!

Вие също можете да го направите!


Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:телефонен номер:Скайп идентификация:или вашия имейл адрес:and type the word!

captcha
Get a new text!Намерихте продукт, който консумирате всеки ден и говорите за това на другите, без да сте обвързани от финансов интерес? Толкова е просто! Нищо повече!


Има две добри новини:

Не е необходимо да търсите повече - вече го намерихте: Ганодерма кафе!

Вие също можете да го направите!Мразите ли амбулантната търговия?
igen

Чувствате ли, че не можете да продавате?
igen

Не можете да стоите на място, където има много хора и бурни ръкопляскания?
igen

Чувствате ли се притиснати да продавате?
igen

Не искате да каните ваши приятели и роднини на продуктови партита, защото след това са ви ядосани?
igen

Искате ли да сте финансово независими и следователно предпочитате да работите здраво, но удобно от дома?
igen

Вие нямате достатъчно пари, за да изградите своя собствена компания и предпочитате да не се състезавате с колегите от настоящата ви работа?
igenАко сте отговорили с ДА на зададените въпроси - онлайн пазаруването и изграждането на мрежа от потребители е за Вас!
Защо онлайн ?


Защото имате професионална уеб страница, която да работи вместо Вас 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата!Ако сте решили да отидете по-дълбоко в тайните по онлайн работа в мрежи и да започнете изграждане на вашата финансова независимост, има огромно количество информация в интернет. Професионалисти и гурута със собствен стил предлагат услугите си и решения за вашия живот.
Аз имам и една лоша новина, но това трябва да се изясни от самото начало: Нищо няма да се случи без усилена работа! Независимо от професионалния маркетинг и другите материали, за вашия успех най-важното сте ВИЕ САМИТЕ! Ако ви е останала упоритост, прочетете!


Няма никакво изследване на разположение за прехвърляне от тази страница и аз не искам да ви продавам нищо. Искам е да привлека вниманието ви към една възможност! Моят успех е гарантиран и без вас, но Вашия успех има нужда от самите Вас! Нека видим какво е необходимо стъпка по стъпка:Вие трябва да решите дали искате да отделите по няколко часа на ден за Вашият бизнес в интернет и около 20 евро свободни средства, които няма да се отразят на бюджета на вас и семейството ви.
Много важно! Започнете да се занимавате с този бизнес, само ако вярвате в него, ако се ентусиазирате и чувствате, че ще го правите с удоволствие. Защо е важно това? Можете да прочетете за това от моята история.
Ако е абсолютно ясно за Вас, че искате да изкарвате много пари, вършейки го щастливо и с много работа, натиснете тук и попълнете формата за членство!
Следващата стъпка, не много приятна, но не може да се избегне, е да заплатите членската такса (около 20 евро), включваща папка с цялата информация за компанията ипродуктите и онлайн пакет за подръжка на мрежи.
Помислете за добър адрес на сайта, тъй като може да имате същата Интернет маркетинг страница безплатно. Това Ви спестява много пари още от самото начало. Смятате ли, че това е добър старт за Вашия бизнес? Смятате ли че други хора биха се заитересували ?
В заключение има само две неща, които да направите:Научете
Прочетете цялата информация, за да не правите грешките, които други вече са направили. За да направите това, ние също така предоставяме свободен достъп до затворената маркетинг онлайн интернет система, където ще намерите всичко необходимо за Вашия успех.

Действайте
Направете така, че много хора от Вашето обкръжение да опитат от кафето или изпратете на повече хора Вашият уеб сайт адрес, или линк за да се включат в онлайн презентациите, които се провеждат всеки понеделник.

+И като бонус към всичко това, вечер преди да си легнете, можете да проверите развитието на мрежата си. .Ако сте работили усилено, повярвайте ми, това ще бъде една приятна изненада :-)!Компоненти
Лингжи­ Черно кафе
Уникална формула на DXN Лингжи Черно кафе 2 в 1, съдържаща най-доброто качество разтворимо кафе и Ганодерма екстракт. DXN Лингжи Черно кафе е без захар и е подходящо за тези, които предпочитат да ограничат приема на захар.
Лингжи кафе 3 в 1
Компоненти
Лингжи кафе 3 в 1
DXN Лингжи кафе 3 в 1 е специално подбрано от най-добри по качество кафеени зърна и 100% чисто Лингжи, без добавка на изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Много е освежаващо и здравословно.
Лингжи кафе 3 в 1
Компоненти
Лингжи кафе 3 в 1
DXN Лингжи кафе 3 в 1 е специално подбрано от най-добри по качество кафеени зърна и 100% чисто Лингжи, без добавка на изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Много е освежаващо и здравословно.

Жи Мока
DXN Жи Мока е различно от Лингжи кафе, специално създадено за любителите на кафе, но също така и на шоколад. Това богато и ароматно Жи Мока е съчетание на разтворимо на прах кафе от подбрани кафеени зърна, Ганодерма екстракт и какао на прах. Сега любителите на кафе могат да опитат и се насладят на различното в това изключително Жи Мока, без да прекалят с усещането за разкош.
Съдържание на кутията 20 пакетчета х 21 гр

GL 360 капсули
Ганоцилиум (GL) съдържа Ганодерма Лицидум. Тя е различна от Рейши Гано (RG), тъй като използваните Ганодерма Лицидум са набрани от 18 дневни мицели. Мицелът е богат на полизахариди, аденозин, органичен германий, тритерпени, витамини, минерали и незаменими мастни киселини. GL е ефективен в подобряване на общото здравословно състояние на нашето тяло.
Съдържание на кутията 360 капсули х 450 мг

Кордицепс капсули
DXN Кордицепс капсулите съдържат 100% Cordyceps sinesis. Те съдържат изобилие от хранителни вещества и биоактивни съединения като кордицепсивна киселина, cordycepin, аминокиселина, глутаминова киселина, полизахариди, витамин В12 и още много други. DXN Кордицепс капсула е ценна хранителна добавка, която помага да се увеличи устойчивостта и издръжливостта на тялото.
Съдържание на кутията 60 капсули х 450 мг

Ганожи Паста за зъби
DXN Ганожи Паста за зъби не съдържа захарин и оцветители, а висококачествен екстракт от гъбата Ганодерма, гел, ментол и приятен вкус. Може ефективно да изчисти зъбите ви като остави ментов дъх и вкус в устата ви. Също така, прави зъбите ви по-здрави и по-бели.
Съдържание на кутията 150гр