Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Фотогалерия

Банери и Уиджети

За други уиджети

Последни действия:

Записи в Блога
Лично съобщениеnatali 943 сряда, 20 февруари 2008
Аз искам да купя на дъщеря си пони

Коментари към записи
Лично съобщениеAzazel 3980 09-10-2008
Е аз си държа на добрия стар голям кон.А за любителите на конни надбягвания да заповядат от следващия сезон на Национален хиподрум Банкя :)
Лично съобщениеponyland 14 08-10-2008
Да те съветват да купиш голям кон на детето си, защото конят ще стане излишен в един момент, е все едно да твърдиш, че е по-добре да му купиш голямо колело , за да не се налага да се чудиш какво да правиш с малкото като порасне детето! Или големи дрехи, за да не ги изхвърляш после :)Истината е, че в България няма традиция да се яздят понита и има изклкючително малко ездитни понита, затова децата се учат да яздят на големи коне, не по друга причина. На запад децата яздят понита до 16 годишни, надявам се и тук да стане някой ден така. За предимствата на понитата пред конете бих говорила дълго. Заповядай, ако те интересува да разгледаш този сайт www.ponyland-bg.com
Лично съобщениеAzazel 3980 20-02-2008
Нищо!По-добре!нека да свиква да гледа на света от високо!:).Ще разбере че няма страшно от това пред кого си се изправил и колко е по-голям от теб.(имам много приятели ,които се страхуват от много животни.Не говоря само за кучетата ,а и за коне,крави, биволи,кози ,овце,котки и кокошки:)Визирам и брат ми:))В много от случаите е защото винаги са ги държали на страна от тях.Много добре си спомням ,как дядо ми ,за първи път ме качи на гърба на една биволица ,на село.Майка ми се беше побъркала!!!:):):)От начало ме беше страх....после се чудеха как да ме смъкнат от гърба и!!!!