Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог

12>>
User Avatar
Кой?!?Тези които смятах с всеки ден ме разочароват все повече и повече...Много е гадно да имаш приятели, които все те гледат на кръв...все нещо не им изнасяш...все за нещо ще те обидят,дори и за най-малката дреболия,но все ще има за какво.
Аз съм елементарен човек мисля това, което казвам.Никога не правя разни въртели и интриги,не завиждам на другите за това, което имат.На чуждите успехи се радвам, като на свой!Защо тогава около мен е бъкано от интриганти , продажници,завистници и всякакви дребни душици?
12>>

Фотогалерия

Банери и Уиджети

За други уиджети

Последни действия:

Записи в Блога
Лично съобщениеAzazel 2488 събота, 15 март 2008
Аз искам да разбера кой точно ми е приятел
Кой?!?Тези които смятах с всеки ден ме разочароват все повече и повече...Много е гадно да имаш…
Коментари към записи
Лично съобщениеsteisss 14 01-04-2008
taka e vinagi v jivota tezi koito smqtah za priqteli se okazvat predateli.istinskite priqteli nikoga ne zavijdat za tvoeto 6tastie za6toto to e i tqhno.
Лично съобщение◄Ифони► 3390 20-03-2008
Таня Минчева Чимбулева - "Прозрение за приятелството" Защо така се случва много често - привързваме се, с някой се сближим, а след това раняваме се тежко и нямаме кураж да си простим... Защо така е? Кой ще отговори? Защо е страшно да се раздадеш на своите най-близки, скъпи хора? Ах, как боли, когато разбереш, че някой, на сърцето ти доверен, внезапно и без срам те е предал, оказал се подлец и лицемерен, нелепо обичта ти проиграл. Приятелството трудно се открива - до него водят хиляди сълзи... Защото всичко истински красиво изстрадва се, преди да се роди. Дано успееш да разбереш кой ти е приятел!Знам, че в труден момент най-лесно можеш да видиш ...