Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог

User Avatar
Драги пешеходци, няколко неща :
1. София, а и другите градове НЕ СА ПЕШЕХОДНА ЗОНА, т.е. пътното платно В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ЗА ДА СЕ МОТАТЕ ПО НЕГО.
2. Когато някой ви направи път да минете, МОЛЯ НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СТЕ НА РЕВЮ ВИСША МОДА./ Горното се отнася в по-голяма степен за фльорците /
3.Общината направи, прави и ще продължава да слага колчета, ограничаващи паркирането по тротоарите.Което автоматично води до освобождаване на същите от коли и възможност за преминаване на пешеходци.ТАКА, ЧЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГИ.
4. Оглеждайте се в ПРАВИЛНАТА посока, преди да пресечете.
5.Това, че сте на пешеходна пътека НЕ ГАРАНТИРА безопасното ви преминаване./ Все пак за предпочитане е да я използвате, отколкото да блуждаете и изскачате от всевъзможни места/.
БЛАГОДАРЯ. ;)


Фотогалерия

Банери и Уиджети

За други уиджети

Последни действия:

Записи в Блога
Лично съобщениеpileto 1391 четвъртък, 05 юни 2008
Аз искам апел към пешеходците
Драги пешеходци, няколко неща :1. София, а и другите градове НЕ СА ПЕШЕХОДНА ЗОНА, т.е. пътното…
Коментари към записи
Лично съобщениеЧирусчето 1224 14-07-2008
ние нали все пак говорим за нормалните хора като Pileto, например или като батко ни Калин, който ми се измъква от това да играем баскет :E :E
Лично съобщениеAzazel 2488 14-07-2008
E da, ama nali znae6, 4e ima razni gazari, koito ne mogat da si vdignat tylovi6teto i da hodiat pe6 20-30 metra.Ili sa tvarde vajni, za da se ka4at s prostosmartnite v avtobys.
Лично съобщениеЧирусчето 1224 14-07-2008
за да можем ние пешеходците да се движим нормално по тротоарите все пак трябва да ни се осигурят достатъчно добри условия - поне да има къде да минаваме. и шофьорите не трябва да забравят, че не са постоянно с колите си и понякога им се налага да преминат от другата страна на "проблема". пък и не си заслужава да се ползва толкова много автомобил. с градския транспорт ми излиза ПОЧТИ безплатно. друг въпрос е, че понякога автобусите/трамваите/трол­еите ги няма никакви, ама за толкова пари не трябва да сме претенциозни. и се извинявам за :oftop: ама все пак и това трябва да се има в предвид.