Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог

User Avatar
Грозно е и ме боли от факта, че уважавам приятелите си, а те започват да се карат в дадена тема.Какво толкова, има да делите?Нали сме тук взаимно да се уважаваме и да проявяваме търпимост един към друг!
Прекрасна тема и изведнъж става арена на кавги, обиди и др. подобни.Липсват ви само боксовите ръкавици и ако сте изправени един срещу друг, ще се лее кръв!
Престанете с това, нали сме културни и възпитани хора!
По-добре не влизайте в тема, която ви дразни и знаете, че ще ви даведе до подобен начен на поведение!
Обичам ви и ви уважавам!
Моля ви, да се държим, като културни и цивилизовани хора!

Прегръдки от мен!

43.gif


Всичките желания на ***~Universe_Flower~***:

Аз искам
Нека през Новата 2011г., да продължаваме, да се уважаваме и подкрепяме. Дано в мойте, във вашите и на семействата ви очи, няма тъга и сълзи! Нека цари мир, спокойствие, светлина и щастие! Повече благоденствие и ЛЮБОВ! Да бъдем живи, здрави и щастливи! Не искам :да гледам, предателство, подлост, коварство, глупост, интриганство и простотия от приятели! ДА НЯМА БОЛЕСТИ И БОЛНИ ХОРА, НО АКО ИМА БЪРЗО ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ моите приятели, които са ми истински приятели, да не се карат, обиждат, нагрубяват, когато пишат в разни теми.Благодаря ви, предварително! да не добрите хора да плачат, тъгуват исрадат,защото и аз тъгувами страдам, макарче нямам обяснение защо се случва това при мен! утре като се събудя, да зная, че когото уважавам, ме уважава и мен Да няма хора болни от ДИАБЕТ, ако има да се излекуват напълно ! хората да са добри и да живеят,така че един ден да не съжаляват за лошите дела, които са извършили! да вярвам, че в трудните моменти, че мога да се смея, когато тъжа. Лесно е глава се отпуска глава, трудно се побеждава. Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Ако наистина е така, искам ДОБРОТО да побеждава! да мога да си отговоря на всички въпроси, които ме вълнуват, но за съжаление на повечето няма отгвори! да не ме нараняват приятелите всички хората да са с бели души, както е бяло навън! Да се уважаваме, да се подкрепяме и да сме по- добри!
Не искам
хората да са лоши, да обиждат и да нараняват, тези които обичат!
Изпълнено
приятелите, които ме обичат, уважават и ценят да показват тези чувства, защото утре може да е късно!