Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог


Всичките желания на МЕГИ:

Аз искам
2011 година да е също толкова ползотворна и много късметлийска както 2010 г!Всичко което съм си намислила да ми се сбъдне ДА НАУЧА ИВРИТ! да карам МТ-ЛБ ! да ми подарят букет от 31 червени рози за рожденния ден! хората около мен да ме разбират и уважават! да имам спокойствие! да бъда по-добра! нови запознанства с интересни и интелигентни хора! да ми подарят нова кола! да имам басейн! романтична вечеря! да правя секс на плажа! да откажа цигарите!да не ме спират постоянно за проверка КАТ!да си направя tattoo да приемам всички предизвикателства с лекота! искам да ми подарят едноседмична почивка на Хаваите!!! искам да отида на екзкурзия в Англия! искам да спечеля шестица от тотото! искам да отида в Австралия! искам да имам много шоколад винаги! искам тази пролет да отида на мисия! да имам мерцедес и да си връткам навсякъде където си поискам! Да имам много късмет навсякъде и във всичко Всичко на този свят! да разбера истината в този фалшив свят... понякога да мога да се откъсна от всичко и да се пренеса в един съвършен свят
Не искам
да има бедни хора по света! да съм такава кибритлийка...! да има хора със самочувствие без покритие покрай мен! лъжииии! двулични приятели! хора които не стават за нищо да заемат важни длъжности да ходя на занятието на батальона за сертификат! да се чувствам гадно заради някакви тъпанари от работа! да съм магнит само за идиоти! да ме занимават с глупости!
Изпълнено
Отново да отида на мисия и тази година да ми подарят уникално бижу за СВЕТИ ВАЛЕНТИН ! искам да ме повишат тази година! искам да отида на почивка с любимия човек! гореща вана с някой в нея...! да отида на мисия! да ми пише някой готин мъж! да пропусна и тази година -без мисия! да бъда сама...! искам да намеря чистата искренна и безоблачна любов! да бъда щастлива!