Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Блог


Всичките желания на todor19743:

Аз искам
Усмивка, която идва от сърцето , преобразява живота и го прави красив. Не животът храни усмивката, а усмивката храни живота.УСМИХВАЙТЕ СЕ ! ! ! Никога не слушайте негативните или песимистични изказвания на другите и ги подминавайте ... … защото те Ви отдалечават от Вашите най-красиви мечти. Онези, които носите в сърцето си! Винаги мислете за силата, която носят думите. Защото всичко, което чувате… Никога не слушайте негативните или песимистични изказвания на другите и ги подминавайте ... … защото те Ви отдалечават от Вашите най-красиви мечти. Онези, които носите в сърцето си! Винаги мислете за силата, която носят думите. Защото всичко, което чувате… Хей,ти! Който и да си.....отвори очите си, и виж красотата, която е в сърцето ти, там дълбоко, дълбоко и навътре, навътре... Почувствай силата на духа си, помни името си, защото то е могъщо и свещено. Отвори се за топлината, любовта и красотата около теб!… да не се ядосвам за глупости Да Бъдем По-Добри и По-Човечни По малко хора с тъжни лица и повече с усмивки да имам малко но истински приятели ДА БЪДА С МОЯТА ЛЮБИМА И ДА НИ СЕ СЛУЧИ ТОВА ЗА КОЕТО СМЕ СИ МЕЧТАЛИ ОБИЧАМ ТЕ МНОГО

Фотогалерия

Банери и Уиджети

За други уиджети

Последни действия:

Записи в Блога
Лично съобщениеtodor1974­3 1992 неделя, 02 януари 2011
Аз искам да имам малко но истински приятели

Коментари към записи
Лично съобщениеtodor1974­3 1992 05-11-2011
Най-прекрасното нещо в приятелството е не протегната от приятел ръка, не усмивката, която виждаме отсреща, или приятната компания. Най-прекрасното нещо е взаимното вдъхновение за живота, което получаваме, когато знаем, че има някой, който вярва в нас.
Лично съобщениеtodor1974­3 1992 04-11-2011
Дори, когато мислиш, че нямаш какво повече да дадеш, когато приятел повика за помощ, ти ще намериш сили да помогнеш!
Лично съобщениеperla 33 04-11-2011
Никога не се отказвай от миналото си ! Никога не пожелавай да го изтриеш ..., защото така , ще забравиш част от живота си ... , това което си бил ...и ,още си ....това, което ще продължаваш да бъдеш завинаги ..., но най вече ,ще забравиш за всичкия опит от твоите грешки , а той (опитът) е най- добрият учител за твоето бъдеще !