Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:01-03-2008
  • Посещения:286
  • Активност:38
  • СтранаБългария
  • Пол: мъжки
Сега:
  • Nick: obiu4am-si_te_mily
  • Истинско име: hristo

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

    E-mail: icko_199@abv.bg

Приятели

Цели в живота

За себе си

Адрес на моя сайт

obi4am si edno momi4e neiskamd a q zaguba nikoga kajetemi kak da i go dokaja:(o6tem iskam da i go dokavam vinagi

Девиз
  • badi kakuv to si!!!!

Албуми

Харесват ми

Желания

Последни Записи в Блога

Обичам те разбери това е моята вина обичай ме и ти друго неискам!!!

Всичко започна един ден……..
Беше лошо времето-валеше дъжд,вечерта се разбрах с едно момче да се видим на кафе,бяхме се разбрали да се чакаме на спирката,той беше с сестра си всъщност тя ни запозна тя мие съученичка учим в едно училище и сме в един клас ! До този момент не го бях виждала,но щом го видях може да се каже че беше любов от пръв поглед,запознах ме се и отидохме в едно кафе на име “Канапе”в началото честно казано ме беше срам дори да го заговоря той стоеше срещу мен и постоянно се гледахме.След кафето отидохме да играят билярд …..след това на друго кафе и така …. След като се прибрах той ми прати SMS, да се чакаме на другия ден пак на същото място и време .В продължение на близо 2 месеца се срещахме по това време на същото място бях много щастлива и се още съм и продължавам да бъда вече 4 месеца Обичам го страшно много (до болка) и с течение на времето любовта ми към него става се по голяма и по голяма и знам че и с него е така.

Може да се каже че преди не съм знаела какво значи истинската любов или поне какво е усещането да обичаш някого толкова силно да мислиш за него през цялото си време,не ходих ме на училище известно време защото просто искахме да сме заедно по голямата час от деня,разбирах ме се много добре в началото не сме се карали нямаше спорове кавги сичко беше ” ок “ ,но след като се опознах ме по добре ….в началото започнаха съмненията караниците …е… да неотричам че се още ги има (караниците) но без тях неможе сяка двойка си има своите проблеми както и ние .Чесно казано на последак много се караме и то предимно вечер…..незнам…. смятам че в мен е причината…той прави всеичко а аз май само го ядосвам. Приятелите му обърнаха гръб … сичко става по моя вина

Обичам го страшно много , без него немога и ден без да го видя и да му чуя гласа , въпреки че на последак той си мисли че неми пука за него, но това нее вярно бих направира сичко за да е щаслив и то на всяка цена независимо каквае тя. Никога несъм имала намерение да го убидя или нараня нарочно може да съм го правила но е било несъзнателно …. Вярно е правила съм грешки ….секи прави няма безгрешни хора , но вината ми е че го обичам до болка и единственото което искам и той да ме обича друго неми трябва . Бих искала да съм с него завинаги и никога да ни трябва да се разделяме защото стане ли така че някой ден се разделим аз нямам причина за която да живея и може би….. на 17,02,2008г правим 4 месеца и съм много щаслива от факто че сме заедно и дано и за напред дае така !!!:)))))