Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
Сега: Никога не се отчайвай-всеки ден стават ЧУДЕСА!
{бодро} [в офиса]
  • Nick: (¯`*•.¸*♥*MEG59*♥*¸.•*´¯)
  • Истинско име: 1

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

    E-mail: 1

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

1

За себе си

Адрес на моя сайт
Девиз
  • 1
  • 1

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Последни Записи в Блога

ще-научиш
С течение на времето, ще научиш тънката разлика между това, да крепиш една ръка и да заробиш една душа, и ще научиш, че да обичаш, не значи да се осланяш на някой, и че партньорство, не значи сигурност. Ще започнеш да научаваш, че целувките не са договор, нито подаръците са обещания. . .


Ще научиш, че колкото по-сурово съдиш другите, толкова по-сурово ще те съдят, и накрая ще те осъдят.


Ще научиш, че няма значение на колко парчета се е пръснало сърцето ти, светът няма да спре, за да ти даде възможност да се възстановиш. Ще научиш, че човек сам трябва да поддържа собствената си градина и украсиява душата си, вместо да чака някой друг да му подари цветя.


Ще започнеш да приемаш провалите си с високо вдигната глава и гледайки напред, с изяществото на жена и не с разочарованието на дете, и ще се научиш да строиш днес всичките си пътища, защото утре е несигурен терена и бъдещето има навика да пропада в бездна.


След време ще научиш, че слънцето изгаря, само ако се излагаш на него прекалено.

Освен това, ще разбереш, че дори и добрите хора могат да те наранят понякога и ще се наложи да им простиш.


Ще научиш, че разговора може да облекчи болката на душата. Ще откриеш че са нужни години да се построи довериe и само няколко секунди да се разруши и че ти също можеш да направиш неща, за които да съжаляваш цял живот.


Ще научиш, че новите приятелства продължават, независимо от разстоянията и че няма значение какво имаш в живота, а кой имаш до себе си, и че добрите приятели са семейството, което имаш възможност да избереш.


Ще научиш, че не е нужно да сменяме приятелите си, ако сме готови да приемем, че приятелите могат да се променят.


Ще откриеш, че много пъти не обръщаш достатъчно внимание на хората, които най-много обичаш и затова именно на тях трябва по-често да им казваме, че ги обичаме, защото никога не сме сигурни кога ще е последния път когато ги виждаме.


Ще научиш, че обстоятелствата и средата, която ни заобикаля въздействат върху нас, но единствено ние сме отговорни за собствените си действия. Ще започнеш да разбираш, че не трябва да се сравняваме с другите, освен ако не искаме да ги имитираме, за да се научим от тях на нещо полезно.


Ще откриеш, че е нужно много време, за да сaтнеш човека, който искаш да бъдеш, и че времето не стига. Ще научиш, че не е важно до кадe си стигнал, а на каде вървиш.


Ще научиш, че ако не контролираш действията си, те ще контролират теб, и че да си гъвкав, не значи че си слаб или че нямаш характер, защото няма значение колко деликатна е дадена ситуация - винаги има различни възможности.

Ще научиш, че герои са тези, които са извършили някакво действие, поемайки отговорност от последствията му. . . Ще научиш, че търпението, изисква много практика.


Ще откриеш че понякога, човека, който си мислел че ще те стъпчи когато паднеш, ще е един от малкото, които ще ти подадат ръка за да се изправиш. Мъдростта е свързана повече с опита от изживяното, отколкото с навършените години.


Ще научиш, че в теб има неща от родителите ти, много повече, отколкото си представяш.

Ще научиш, че на едно дете, никога не му се казва, че мечтите му са глупави. Няма нещо по унижително и ще е трагично ако то повярва, защото по този начин се убива една надежда.


Ще научиш, че когато чувстваш яд, имаш право да се ядосваш, но нямаш никакво право да си жесток.


Ще откриеш, че ако някой не те обича по начина по който ти искаш, не значи че не те обича с цялата си душа, защото има хора които ни обичат, но не знаят как да го изразят.

Не винаги е достатъчно някой да ти прости, понякога, трябва да се научиш да прощаваш на себе си.


Но всичко това, ... само, ... с течение на времето!


Ако нещо съм научил в живота, е че лъжата се изправя против този, който я измисля, и че с течение на времето, истината винаги излиза на бял свят.


Хорхе Луис Борхес

Последни Записи на Стената

flznt8iw692.jpg

ЧЕСТИТ - 8 - МАРТ!