Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
Сега:
{безгрижно} [някъде]
  • Nick: МИШ7
  • Истинско име: 1

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

    E-mail: 1

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

1

Идоли

Идол

1

За себе си

Адрес на моя сайт

1

Девиз
  • 1

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Автомобил
1 1 1
Телефони
1 1 1 1 1 1 1
MP3-плеър
1 1
Ноутбук
1 1 1
Фирма
1 1 1
Парфюми
1 1 1 1 1
Облекло
1
Обувки
1
Стил
1 1 1 1 1
Направление
1 1 1 1
Изпълнител
1 1 1 1
Хит
1 1 1 1
Артист
1
Филм
1 1
Жанрове
1
Автори
1 1 1
Книги
1
Списания
1 1 1
Храна
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Напитки
1 1 1 1 1
Заведения
1 1 1 1 1
Къде съм бил(а)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Къде искам да отида
1 1 1 1
Спорт
1 1 1 1
PC-игри
1 1
Животни
1 1

Желания

Аз искам
ДА ЗАПОЧНА РАБОТА НАЙ-ПОСЛЕ В ТАЗИ ЖАБАРИЯ! ДА СЕ ПОЛЗВАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ . Да имаме Българска марка автомобил. Всеки,който се смята за БЪЛГАРИН,да се гордее с това(от Жаварите ,знаем и можем ПОВЕЧЕ). България за БЪЛГАРИТЕ!А тези,които не желаят да изучават и говорят БЪЛГАРСКИ-вън от България. BYLGARIQ DA TRYGNE NAPRED A NE DA E NA OPASHKATA SINOVETE MI DA USPEQT V JIVOTA I DA SA SHTASTLIVI DA NE ME QDOSVA JENA MI HORA,PRAVETE I KA4VAITE SNIMKI OT RODNITE SI KRAI6TA,BYLGARIQ E PREKRASNA ! ИЗПРАЩАЙТЕ МИ НА СТЕНАТА ХУБАВИ СНИМКИ ОТ БЪЛГАРИЯ JIVOT,ZDRAVE I KYSMET
Не искам
ДА ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ И ДАНЪЦИТЕ НА ЦИГАНИТЕ !!! Да си стоя в къщи без работа! Попфолкът България да е циганска държава! България да има скапани политици и правителства !
Изпълнено
Да живея в нормална държава! Да започна най-после РАБОТА и да си сменя компа. DA OTIDA DO RIM РАБОТА и СМЯНА на КОМПЮТАРА! JENA MI DA ISKARA KURSOVETE ZA VODACH NA MPS Нов телефон,MOTOROLA-та ми се скапа.

Последни Записи в Блога

Казват, че времето лекува и годините заличават раните от големите загуби. Изтекоха 45, а болката от липсата на двама необикновени футболисти остава.

Отново е 30 юни. Близо половин век след онзи ден, в който съдбата ни отне Георги Аспарухов и Никола Котков. И днес сякаш някакъв камък ляга върху гърдите и настъпва една непреодолимо протяжна тъга. Едно чувство за безсилие и съжаление. Мъка по ранна загуба, която отеква през летата.

Гунди и Котето вече ги няма. Останаха спомените, разказите и усмивките на докосналите се до тях. За останалите пък красивите разкази, приказките и уроците от едно романтично минало.

Днес, 45 години след трагедията на Витиня, България все още ги помни. Младите слушат прехласнати историите за тяхното майсторство и човешки достойнства, а по-възрастните все още не могат да повярват, че ги няма. 

Тъгата по Гунди и Котков не е просто тъга по двама велики играчи. Не е тъга само на спортната общественост, но и на цяла България. Защото загубата на доблестни хора винаги боли

Имената на Гунди и Котков припомнят, че има легенди, които не умират. Приказката за Георги Аспарухов и Никола Котков се разказва от бащи на синове до ден днешен и не позволява пламъкът на величието им да угасне. Защото те останаха във футболната и обществена памет със своя чар и елегантност.

За кариерата им е написано и казано всичко. Победите и попаденията с Левски, и с националния отбор ще се помнят завинаги.Те обаче бяха всенародни любимци, защото притежаваха невероятни човешки качества. Затова и бяха толкова обичани.

Ние няма да ги забравим. Наша мисия е обаче да съхраним паметта, да разкажем за големите им постижения като спортисти и хора и да предадем достойнствата на техните характери, за да изградим бъдеще, с което те биха се гордели.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски се покланят пред паметта на Георги Аспарухов и Никола Котков.

Последни Записи на Стената

ф

ПАЗИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......