Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
Сега: НАЙ-ДОБРОТО УЧИЛИЩЕ Е САМИЯТ ЖИВОТ,ОТ НЕГОВИТЕ ЧАСОВЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ!
{безгрижно} [в чужбина]
  • Nick: МИШ7
  • Истинско име: Михаил

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

    E-mail:

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

СЕМЕЙСТВОТО

Идоли

За себе си

Адрес на моя сайт

ВЕГЕТАРИАНЕЦ - Женен эа жена,която обича и има двама прекрасни сина(35г. и 31г.)И ДВА ВНУКА href="http://www.bis.bg/albums.php?p=view&mid=4626211">ВАЛЕНСИЯ-ТРЕТИЯ ПО ГОЛЕМИНА ГРАД В ИСПАНИЯОт Бис.БГ
БЪЛГАРИЯАКО ОБИЧАТЕ,ПОЛЗВАЙТЕ КИРИЛИЦА!Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !БЪЛГАРИ СМЕ!


против-чалгата

Девиз
  • Не се впрягай в живота , и без т"ва няма да излезеш жив от него.......

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Аз искам
ДА ЗАПОЧНА РАБОТА НАЙ-ПОСЛЕ В ТАЗИ ЖАБАРИЯ! ДА СЕ ПОЛЗВАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ . Да имаме Българска марка автомобил. Всеки,който се смята за БЪЛГАРИН,да се гордее с това(от Жаварите ,знаем и можем ПОВЕЧЕ). България за БЪЛГАРИТЕ!А тези,които не желаят да изучават и говорят БЪЛГАРСКИ-вън от България. BYLGARIQ DA TRYGNE NAPRED A NE DA E NA OPASHKATA SINOVETE MI DA USPEQT V JIVOTA I DA SA SHTASTLIVI DA NE ME QDOSVA JENA MI HORA,PRAVETE I KA4VAITE SNIMKI OT RODNITE SI KRAI6TA,BYLGARIQ E PREKRASNA ! ИЗПРАЩАЙТЕ МИ НА СТЕНАТА ХУБАВИ СНИМКИ ОТ БЪЛГАРИЯ JIVOT,ZDRAVE I KYSMET
Не искам
ДА ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ И ДАНЪЦИТЕ НА ЦИГАНИТЕ !!! Да си стоя в къщи без работа! Попфолкът България да е циганска държава! България да има скапани политици и правителства !
Изпълнено
Да живея в нормална държава! Да започна най-после РАБОТА и да си сменя компа. DA OTIDA DO RIM РАБОТА и СМЯНА на КОМПЮТАРА! JENA MI DA ISKARA KURSOVETE ZA VODACH NA MPS Нов телефон,MOTOROLA-та ми се скапа.

Последни Записи в Блога

Казват, че времето лекува и годините заличават раните от големите загуби. Изтекоха 45, а болката от липсата на двама необикновени футболисти остава.

Отново е 30 юни. Близо половин век след онзи ден, в който съдбата ни отне Георги Аспарухов и Никола Котков. И днес сякаш някакъв камък ляга върху гърдите и настъпва една непреодолимо протяжна тъга. Едно чувство за безсилие и съжаление. Мъка по ранна загуба, която отеква през летата.

Гунди и Котето вече ги няма. Останаха спомените, разказите и усмивките на докосналите се до тях. За останалите пък красивите разкази, приказките и уроците от едно романтично минало.

Днес, 45 години след трагедията на Витиня, България все още ги помни. Младите слушат прехласнати историите за тяхното майсторство и човешки достойнства, а по-възрастните все още не могат да повярват, че ги няма. 

Тъгата по Гунди и Котков не е просто тъга по двама велики играчи. Не е тъга само на спортната общественост, но и на цяла България. Защото загубата на доблестни хора винаги боли

Имената на Гунди и Котков припомнят, че има легенди, които не умират. Приказката за Георги Аспарухов и Никола Котков се разказва от бащи на синове до ден днешен и не позволява пламъкът на величието им да угасне. Защото те останаха във футболната и обществена памет със своя чар и елегантност.

За кариерата им е написано и казано всичко. Победите и попаденията с Левски, и с националния отбор ще се помнят завинаги.Те обаче бяха всенародни любимци, защото притежаваха невероятни човешки качества. Затова и бяха толкова обичани.

Ние няма да ги забравим. Наша мисия е обаче да съхраним паметта, да разкажем за големите им постижения като спортисти и хора и да предадем достойнствата на техните характери, за да изградим бъдеще, с което те биха се гордели.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски се покланят пред паметта на Георги Аспарухов и Никола Котков.

Последни Записи на Стената

ф

ПАЗИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......