Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:30-10-2017
  • Посещения:4
  • Активност:10
  • Възраст: 32
  • СтранаБългария
  • Пол: мъжки
Сега: Гот ми е... Вече съм в Бис.БГ! :)
{готино} [някъде]
  • Nick: ivanko

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

Личен мини сайт с полезна информация, новини и публикации

Харесват ми

Последни Записи в Блога

Ако сте любител на металдетектинга и търсенето на изгубени ценности прочтете тази статия - ще научите различна полезна информация относно съременно техническо оборудване за търсене на злато и метали - металдетектори.

Попаднахме на интересна публикация за млади родители на тема: Как да си направим детски кът в градината. Прочетете обезателно, ако сте родител желаещ да направи забавна средата на игра за детете си.

български-букмаркинг-сайт

Полезен български сайт за букмаркове. Съдържа оргомен набор от полезни DoFollow връзки от различни сайтове.


http://dofollow.me/?B5nX5Q

http://planetabiznes.com/community/user/pesa детайлна информация за детски магазин с разнообразни дрешки за момчета и моичета.Промоционални сезонни намаления в цената. Много модели с различна номерация.

Ако търсите нещо ново с което да разнообразите своето битие и да изживеете уникални моменти - препоръчвам горещо Металдетектинг. Откривайте нови неща, опзнайте древната история на региона в който живеете. След време металдетектинга може да се превърне за вас дори в нещо повече от хоби ;)

Последни Записи на Стената

Ако търсите информация за качествени продукти относно търсенето на злато и металдетектинга - посетете https://www.vmusic.bg/artist/Метал+музика/ar­ticle там ще откриете изключително изчерпателна информация и различни препоръчани продукти.

Супер мрежа за споделяне на новини и съобщения без цензура и с децентрализирано управление. Препоръчвам горещо https://share.naturalnews.com/posts/615084d06175013­6c5260cc47a07853c


 

Ако искате да научите къде да откриете различни технически приспособления за аквариуми, препарати или да закупите домашки рибки. Прочетете това тук. ТОП информация за акваристи.

 

Имаш декоративни рибки? Не пропускай сред грижите си за тях да обръщаш специално внимание на чистотата на водата https://pod.disroot.org/people/5ccb402022c001­366a1c3a6137633966 - тук ще откриеш редица полезни съвете по темата.


 

Интересен и забавен сайт с профил на iSHop.bg - онлайн магазин за металдетектори и металотърсачи.