Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
Сега: Всички имат три живота – публичен, личен и таен
{готино} [без значение]
  • Nick: PRESLAVA77
  • Истинско име: 1

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

    E-mail: 1

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

1

1

1

1

1

1

Идоли

Идол

1

1

1

1

За себе си

Адрес на моя сайт

1

Албуми

Харесват ми

Стил
1
Артист
1
Филм
1
Книги
1
Къде искам да отида
1
Животни
1

Желания

Аз искам
ОПИСАНИЕ Искам да ти кажа много,но не мога. Искам да ти кажа всичко,но не мога. "Обичам те" това е много! "Обичам те" това е всичко! Здраве Искам Един Ден Като Се Обърна и Да Кажа : - Да, беше трудно, но го направих самa! Да бъдем по-добри Понякога , когато кажа "добре съм" ми се иска някой да ме погледне в очите и да ми каже "кажи ми истината"! Мечтая просто близките ми да бъдат живи и здрави и винаги да бъдат до мен. И щастието да не напуска дома ни, защото ги обичам повече от всичко на света! I just want to hug! Да имам шофьорска книжка Да я лято Да бъда сълза в твоите очи,да се ровя в тях,да се стека по лицето ти и да се удавя в устните ти да докосна звездите,да си взема едничка и да я скрия в моята ръка... някои да ме развесели Една прегръдка да се върна в миналото Къщичка някаде далеч ... да мога да летя Искам на море
Не искам
Да плача повече !!!

Последни Записи в Блога

Не мога да деля душата си със случайни хора , затова и не мога да обичам случайни хора.
Нито искам да бъда приятел на всички , защото не пасвам на всекиго, както и не всеки пасва на мен .
Търся някой да ме разбира , без думи , без обяснения , без драми, само с поглед.
Защото човек носи своята история на лицето си и само един познавач може да я прочете.
Понякога искам всичкото добро, което съм направила да ми се върне. Понякога искам някой да ме обича, така както аз мога да обичам.
Понякога желая да видя, че всяка борба, болка и страдание са си заслужавали.
Понякога мечтая да видя, че има някой, който наистина го е грижа за мен.
Понякога искам да видя, че цената, която съм платила, безсънните нощи и студените дни си е струвала.
Понякога мечтая за по-добър свят, без фалш и суетност.
Понякога си мисля: '' Какво щеше да бъде, ако поне веднъж достигна до целта си по-лесно?''.
Понякога искам всичката тази омраза .. натрупала се в хората ... да си отиде.
Понякога ми се иска да не се налага да залъгваме всички, че сме щастливи, да носим онези маски на радостта, които сякаш са се сраснали с лицата ни, да не слагаме онези фалшиви усмивки.
Понякога си казвам: '' Та, нали точно това ни прави по-силни, по- смели и издържливи'' , но всъщност всеки има нужда поне малко, поне за кратко лошото да спре да се изсипва върху тях. Поне мъничко да поеме дъх и да си почине от всичките трудности и неравни пътища.
Понякога следваме мечтите си и се борим за тях - наистина много се борим за тях, до изнемога, до задъхване, до преумора, но сякаш тази мечта бяга от нас със скорост два пъти по-силна от тази, с която ние тичаме след нея.
Понякога ми се иска да изключа всяко неприятно чувство в мен, което толкова натрапчиво горчи на небцето.
Понякога искам да се доверя, без доверието ми да бъде стъпкано и смазано на земята.
Понякога просто се нуждая от хора, които да не ме предават.

Понякога просто се нуждая от рамо, на което да отроня някоя сълза.

Понякога си мисля, че би могло всички ние да погледнем в себе си и да видим, че носим сърца, които се нуждаят да обичат и да бъдат обичани. Че имаме сърца, които не трябва да обгръщаме в лед.

Понякога ми се иска ние .... хората ... да не се нараняваме толкова много, но е толкова трудно .. Неизбежно е..

От Нета

Последни Записи на Стената

Добро утро и нека бъде Лято ! Светло утро , ослепително и жарко , Слънчо се усмихна и блесна в златисто ярко .
44d7a4e08579fa05962b028df1821e27c3a24928"Сърцето ви знае пътя. Тичайте в тази посока."c485c165d7aa33b10129b11e71f75f6dc3a24928Живеем в свят, където хората са приели за даденост повечето неща от живота, като природата, времето, сезоните, здравето, храната и удобствата на съвременния свят. До този момент в живота на хората всичко случващо се е ставало плавно и постепенно. Година след година животът на хората се е променял предимно на материално ниво. Поколения наред хората са посвещавали своя живот на това, да открият своето поприще на изява в живота, да изградят дом и семейство, да отгледат децата си, които да ги наследят и да продължат щафетата на живота. Дълго време така е протичал животът на Земята, който е бил лесен за прогнозиране и това до известна степен го е правил лесен за живеене. С всеки изминал ден този начин на живот се променя с все по-големи темпове и знаците по пътя, които ни подсказват това, са много.
Може би сте забелязали, че все по-трудно става на вас и на хората около вас, да откриват щастието в битовизма, който ви заобикаля. Това, което преди ви е правило щастливи, сега не ви е достатъчно, за да почувствате себе си истински щастливи. Това е така, защото на енергийно ниво всичко се променя и това постепенно оказва влияние в материалния живот на хората. Земята преминава през преходен етап от своето развитие, който оказва влияние върху целия живот. С всеки изминал ден енергията, която ни заобикаля, се увеличава все повече и повече. Водата и въздухът започват да трептят с различна честота. Слънчевата енергия достига Земята в по-големи количества и тенденцията е в бъдеще това да продължи да се увеличава, докато Слънцето започне да осигурява нужната енергия за новия живот на Земята, който ще цари.
Нужно е хората да се научат да използват енергията, която пропускат през себе си, осъзнато и целенасочено. Досега, ако повечето хора са си позволявали да се носят по течението, без да използват осъзнато своята енергия и енергията на заобикалящия ги свят, то това в новия живот на Земята не би било възможно. Представете си го по следния начин. Енергията, която повечето хора досега са пропускали през себе си, е като тих росен дъжд, който може да ороси, но не може да нанесе сериозни щети. В новото време енергията, която ще пропускат хората, може да е със степен на пороен дъжд, който може много щети след себе си да нанесе, ако не бъде използвана разумно.
Трудно е за съзнанието на човек да разбере толкова глобални процеси, но те се случват и ние не можем да ги спрем. Животът, такъв, какъвто го познаваме, бързо се променя. Изправени сме пред избора, дали да се приспособим към новото, което идва, или с него да се борим, опитвайки се да запазим добре познатото ни старо. Тези, които се опитат в борба с новото да влязат, ще им е много трудно, защото ще се изправят очи в очи със собствените си страхове и ограничения, с които в рамка живота си са поставили. Това е така, защото по-високите енергийни нива ще обострят както силните, така и слабите места в хората. Тези, които изберат на старото да служат, нежелаейки от него да се освободят, за тях животът ще бъде голямо изпитание, което в даден момент ще се окаже непосилно и душите им ще изберат да се приберат у дома. Това ще се случва с помощта на различни заболявания и бедствени положение, които предстоят по цялото земно кълбо да се случват, като трансформиращ и освобождаващ процес....c80a4ce06bce2bbfb47e2154d3e55807c3a24928
ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН...