Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:23-08-2010
  • Посещения:5996
  • Активност:2384
  • Възраст: 48
  • СтранаБългария
  • Пол: женски
  • Ориентация: хетеро
Сега:
{усмихнато} [вкъщи]
  • Nick: rozovata
  • Истинско име: background.qbko.ru

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

разниОт Бис.БГ

За себе си

Адрес на моя сайт


r.gifo.gifz.gifo.gifv.gifa.gift.gifa.gif


Греховна нощНощта греховна се съблече,
докосна го със топлите си устни,
изпиваше го всяка вечер,
до себе си го бе допуснала.

Прокара пръсти по гърдите му,
посипа раменете му с косите си,
погали трепетно ръцете,
премрежен поглед спря върху очите му.

Ръцете им говореха без думи,
очите им се галеха разпуснато,
безкрайно можеха да се целуват
забравили часа, че идва утрото.

Притиснали телата си, горящите
изпълнени със жар и страсти,
не можеха да разберат незрящите,
които не усещаха с душата си.

Надвесена над неговите устни
Нощта не можеше да се откъсне,
очите му я теглеха, дори в съня си
ръцете му я търсеха, за да възкръсне.

Разголени, задъхано отпуснати
лежаха вплетени върху земята,
ще впият пак, отново устните,
когато спуснат се звездите и луната

z4c8d3b3dbc22e.gifНамери време да си дружелюбен - това е пътят към Щастието!

Намери време да мечтаеш - така впрягаш в живота си Звездите!

Намери време да обичаш и да бъдеш обичан - това е привилегия на Боговете!

Намери време да се огледаш - Времето е твърде кратко за себелюбие!

Намери време да се смееш - това е музиката на Душата!Девиз
  • никой не обича копието всеки иска оргинала

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Последни Записи в Блога

РЕЦЕПТА ЗА ЩАСТИЕ

Вземете 1 чаена чаша търпение, добавете в нея пълно с любов сърце, 2 шепи щедрост, посипете с доброта на вкус, щипка хумор и колкото може повече вяра. Всичко това се обърква да се смеси добре. След това намажете на филия вашето опрощение към живота и от цялото си сърце предлагайте на всеки, когото срещнете по пътя си.
честита-баба-марта!
Баба Марта днес разнася
пълна кошница с цветя,
и на всеки на ръката връзва някаква мечта.
С пожелание за здраве, радост
и много сбъднати мечти!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
очарованието-на-кристалите
„Имало едно време...”. Не, това не е приказка. Сега обаче, ако имаме нужда от приказка, нека измислим такава: Имало едно време една вълшебна пещера, която събирала в себе си скъпоценните съкровища на целия свят. Дълбоко в мрака на земята, където никога не влизал слънчев лъч, греели кристали с цветовете на дъгата. Наричали ги „сълзите на земята“. Те се раждали в нея и оставали в недрата и, докато някой не ги откриел. Нямало път до пещерата, достъпът до нея бил неизвестен, труден и тежък. Който успеел да я намери, сам се променял – никога не се връщал, оставайки там навеки, сам превърнат в камък, запленен до забрава от блясъка на скъпоценните камъни.....
Скъпоценностите са в основата на много приказни истории, обагрени с мистика, приключения, не рядко и кръв. Думата „кристал“ предизвиква различни асоциации: красота, власт, влияние, богатство, приказност... Има скъпоценности, забулени в тайни, за които са предавани легенди, свързани с проклятия и обреченост. Всичко това е част от историята на мистичните свойства на камъните и тяхното влияние върху хората, които са ги притежавали. Както казват мъдреците, един камък е толкова ценен, колкото някой е готов да даде за него.
Има камъни, които струват скъпо, въпреки, че не са част от Голямата четворка, най- ценните кристали - диаманти, рубините, сапфири и смарагди. Но цената им не се измерва само с пари. Стойността им се измерва и с тяхната рядкост, иначе казано доколко често се срещат в природата. Например великолепния Сонора Сънрайз от Мексико, за който има държавна квота за добив, Орфеевият ахат от Родопите – известен и високо ценен от колекционерите в цял свят, Ларимар от Доминиканската република и др. Всички те притежаващи магическа, уникалната красота, която може да бъде добита ограничено и само на едно единствено място в света.
Освен тях, обаче, има още много други интересни и редки камъни. Полускъпоценните камъни също имат своето достойно място. Доста по-достъпни като цена от скъпоценните, с невероятни багри, те са вдъхновение за изработка на великолепни бижута. "Нови екземляри" се откриват и днес по време на геологически експедиции, изучават се техните състави и структура, за да могат да се класифицират и да се добавят към голямото семейство на съкровищата на Земята.
За лечебните свойства на камъните се е говорило много. Доколко това е така, мисля, че тук всеки има свое лично отношение, а вярата обикновено само ни помага. В древните култури, освен декоративното им значение, носенето на камъни с лечебна цел е било широко разпространено. Кристалите, използвани днес притежават същата сила, затова бижутата, изработени с тях се избират не само по външна привлекателност. Носени от вас, те могат да увеличат енергията ви, да пречистят пространството или да успокояват. Специалистите по фън-шуй също използват естествени камъни, които със своята положителна енергия коригират негативните влияния от заобикалящата ни среда, внасят равновесие и хармония в живота. Внимателно разположени, естествените кристали могат да променят живота ви, като част от хубава приказка.
Кристалите са ДНК-то на земята, запис на формиралите я мощни сили и химически отпечатък на еволюцията. Те са уникални. Изградени са от атоми, подредени в кристална решетка, която абсорбира, фокусира и излъчва енергия. Кристалът в действителност не е неподвижен, а е кипяща молекулярна маса, която вибрира с определена честота. Влиянието на камъните е винаги положително, защото те носят носят силата и енергията на сътворението си. Един и същ кристал може да се появи с различен облик и цвят, също така може да е известен и с различни имена. Химичните елементи, които го изграждат определят оцветяването, а примесите го правят характерен. Голям брой кристали са формирани от един минерал, но има и такива, които са комбинация от различни минерали, защото процесът на кристализация е протекъл различно. Някои камъни са се образували под влияние на чудовищни температури и огромно налягане в недрата на планетата, други са се образували в кухини дълбоко в земята, трети са отложени на пластове, четвърти се наричат „натечи“ защото са се утаявали капка по капка в продължение на милиарди години.
И така зад едно малко бижу на витрината понякога се крие многомилионна история, която може да промени живота ни, по начина, по който самият кристал се е променил – бавно и сигурно.
И все пак, как да изберем своето бижу? Не се колебайте! Когато избирате кристал, доверете се на интуицията си. Не вие избирате кристала, той избира вас...
Ирена Ганчева- Сайт-http://irenagancheva­art.com/

източник- http://www.hera.bg/s.php?n=2681
На тази планета има една велика истина , независимо кой си и с какво се занимаваш щом много силно желаеш нещо,това означава, че желанието ти се е родило в душата на Вселената и то е твоята Мисия на Земята.
Човек винаги притежава възможността да осъществи мечтите си!"

Паулу Куелю

Последни Записи на Стената

Добро утро. Прекрасна нова седмица.