Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
Сега: Слънце, въздух, непукизъм - укрепват твоят организъм !
{безгрижно} [някъде]
  • Nick: todor19743
  • Истинско име: тодор

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

Профилът е гледан от:

Цели в живота

Цел в живота

Идоли

Идол

За себе си

Адрес на моя сайт


Живей,все едно ще умреш утре,мечтай,все едно ще живееш вечно!

Никога не бива да забравяме, че: - три неща не се връщат обратно – ВРЕМЕ, ДУМА, ВЪЗМОЖНОСТ. - три неща не трябва да губим – СПОКОЙСТВИЕ, НАДЕЖДА, ЧЕСТ. - три неща са най-ценни – ЛЮБОВ, УБЕЖДЕНИЯ, ДРУЖБА. - три неща никога не са сигурни – ВЛАСТ, КЪСМЕТ, СЪСТОЯНИЕ. - три неща определят човека – ТРУД, ЧЕСТНОСТ, ПОСТИЖЕНИЯ. - три неща разрушават човека – ВИНО, ГОРДОСТ, ЗЛОБА.

Девиз
  • За приятелитеОт Бис.БГ
  • НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ЧЕ ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА ТИ!ГОРДЕЙ СЕ ЧЕ СТОИШ ПРЕД ТЯХ!
  • картичкиОт Бис.БГ
  • Грешката ми е,че ми пука твърде много...
  • сборенОт Бис.БГ Как Колю Фичето спаси символа на Франция - "Парижката Света Богородица" Манастирът "Св. Троица" край Велико Търново Игуменът на Преображенския манастир край Търново Архимандрит Георги разказва пред арх. Николай Тулешков как Майстор Колю Фичето спасява от разрушение катедралата „Парижката Света Богородица” – гордостта на цяла Франция. „Било е по времето, когато Майстор Колю Фичето градял моста над река Янтра при град Бяла, сиреч около 1866 година. Тогава се разбрало, че известната катедрала в Париж била заплашена от корозия. Забелязали, че тя започнала да се руши и дори една от стените й започнала да се пропуква. Мнозина видни архитекти се опитвали да спрат процеса на разрушението - без никакъв успех. Опасността ставала все по-сериозна. Научава за тази беда и управителят на Русенската област Митхад паша. Като френски възпитаник валията поддържал близки връзки с френското правителство. Обърнали се към него за помощ – да им изпрати някой опитен архитект, който може да помогне. Митхад паша решил да изпрати в Париж Майстор Колю Фичето - вече се бил убедил лично в неговите необикновени умения. Последният заминал без никакво бавене за френската столица. Когато Фичето пристигнал на парижката гара, държавните посрещачи не могли да го разпознаят в навалицата. Те не предполагали, че този скромно облечен човек е прочутият български строител. Чак когато гарата опустяла съвсем и Фичето останал на нея сам, те разбрали кой всъщност е дошъл. Фичето настоял веднага да го заведат при катедралата, за да разгледа пукнатината в стените й. Почнал своите проучвания. Не след дълго време той открил дълбока подпочвена вода, която предизвиквала корозията. Извел водата навън, каптирал я и дори изградил една малка чешмичка, от която тя да се изтича на площада. Разрушението било преодоляно, стената била възстановена. Французите изпитали огромна благодарност към опитния български архитект.. Те много настоявали той да остане в Париж. Нямало как да го склонят за това – чакали го на строежа на Беленския мост, заради който той бил заложил главата си пред Митхад паша. Огледал отново внимателно катедралата и след като се убедил, че опасността е отминала, поел обратно за родината си. За спомен Фичето оставил до катедралата малката чешмичка. Някои твърдят, че от нея и до днес струи вода. Ала колцина от стотиците българи, които пребивават понатоящем във френската столица, са отишли лично да проверят това... Източник: http://iliyapehlivanov.blogspot.com/2011/03/blog-post.html
  • картичкиОт Бис.БГ
  • картичкиОт Бис.БГ

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Аз искам
Усмивка, която идва от сърцето , преобразява живота и го прави красив. Не животът храни усмивката, а усмивката храни живота.УСМИХВАЙТЕ СЕ ! ! ! Никога не слушайте негативните или песимистични изказвания на другите и ги подминавайте ... … защото те Ви отдалечават от Вашите най-красиви мечти. Онези, които носите в сърцето си! Винаги мислете за силата, която носят думите. Защото всичко, което чувате… Никога не слушайте негативните или песимистични изказвания на другите и ги подминавайте ... … защото те Ви отдалечават от Вашите най-красиви мечти. Онези, които носите в сърцето си! Винаги мислете за силата, която носят думите. Защото всичко, което чувате… Хей,ти! Който и да си.....отвори очите си, и виж красотата, която е в сърцето ти, там дълбоко, дълбоко и навътре, навътре... Почувствай силата на духа си, помни името си, защото то е могъщо и свещено. Отвори се за топлината, любовта и красотата около теб!… да не се ядосвам за глупости Да Бъдем По-Добри и По-Човечни По малко хора с тъжни лица и повече с усмивки да имам малко но истински приятели ДА БЪДА С МОЯТА ЛЮБИМА И ДА НИ СЕ СЛУЧИ ТОВА ЗА КОЕТО СМЕ СИ МЕЧТАЛИ ОБИЧАМ ТЕ МНОГО

Последни Записи в Блога

И сега по-същество, колкото и да се опитваш да ме ядосаш няма да стане с колкото и профила да си тук все ще има един край и то е БЛОКАЖ от моя страна, ако ще да се пишеш emil_an http://www.bis.bg/user.php?idu=114288 или ако щеш да си и с тоя профил elen koff http://www.bis.bg/user.php?idu=90210 или ако щеш се пиши и така Emil Angelov или както искаш се пиши все ще си БЛОКИРАН ОТ МОЯ СТРАНА , а дали повечето жени с които си пишеш или може би и със всички жени с които и пишеш знаят че си пишат с един и същ човек но под различни профили, това всичкото ти го пиша по-повод на едно твое решение пак да се дразниш с мен въпреки че не съм влизал може би година и нещо тук, ти пак реши да се дразниш с мен
emil_an
вторник, 30 юни 2015

...привет Тоше, не съм те забравил, тоя профил , не си ми го блокирал ,....деѝстваѝ, и не се ядосваѝ, аз съм твоята сянка

Просто няма да стане да ме ядосаш, и аз с кого ще си пиша си е моя работа, нали се сещаш че ако искам да си пиша с някого не е само тук начина как да пиша на даден човек, и още нещо неми харесвай снимките умолявам те нали не ме харесваш мен защо тогава ми харесваш всичките неща които съм качил тук, блокирал съм те тук в БИСА и във ФЕЙСА ЗА ДА НЕМИ ДОСАЖДАШ ПО-НИКОЙ НАЧИН КЪДЕТО И ДА Е !
ОСТАНИ СИ СЪС ЗДРАВЕ И НЕМИ ДОСАЖДАЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА ДА МЕ ЯДОСАШ !
Да се смееш ли или да плачеш
ТЪЖНО но ИСТИНА

Маг Величко: Бойко Борисов ще управлява от 2016г. до 2030г.


През 2050г. ще навърша 57 години и както всеки български мъж ще си задавам въпроса кое ще стане първо – пенсионирането или умирането. За жена ми не зная, взе ме млад (тя е на 28г.), може и вече да сме се разделили отдавна. Лекарите ще се възхищават на отличното състояние, в което ще оставя черния ми дроб и понеже в България вече няма да има болници, както и пациенти, самолет на руската федерация ще дойде да го вземе, а един нуждаещ се руснак ще го спечели чрез държавна лотария.

Ще му го трансплантират (медицината тогава ще е на много по-високо ниво, защото САЩ отдавна не съществува и китайските учени вече няма да се занимават само с бомби подводници, а ще си се занимават с по-важни за Човечеството изследвания;), но ако продължава да се налива без да яде и това няма да го спаси.

Това ми предсказа на мен Маг Величко, който е помогнал на милиони хора със своите предсказания, дадени от ефира на кабелната телевизия.

А ето какво предрече той за България.

България 2050г.

Държавата не функционира. Няма човешки ресурс, всеки втори в трудоспособна възраст е циганин, социалните помощи вече не са „социални“, а „държавни“ – международната общност отпуска средства (подаяния) на българската държава от съжаление, за да може управляващите (не мога да предскажа, не ми го дават точно това отгоре, кой точно от наследниците ще е монарх – да, тогава България отново ще е монархия, а управляващата династия ще е тази на цар Киро и царица Костадинка;) да осигуряват основни продукти на своите поданици, живеещи в условията на хуманитарна криза и ширеща се мизерия.

Въпреки многократните царски укази поданиците продължават да издигат юрти и колиби, в които живеят заедно със своите коне – тук има и нещо положително – близо 14в. след хан Аспарух по тези земи отново конете ще са на почит – за работа, за превоз, за впряг, което води до бързото разпространяване на чума и други болести сред изгладнялото население.

Всички държави ще са закрили посолствата си у нас. Само това на Таджикистан ще стои, защото него няма кой да го закрие, забравили са го – последния посланик на Таджикистан беше наказан грубо, когато беше назначен у нас и после дори бива оставен да умре – Таджикистан отказва да изпрати самолет, а и през 2050г. в България просто няма да има къде да кацне.

През 2050г. Бойко Борисов (управлявал еднолично, сбъдвайки най-накрая мечтата си, от 2016-2030г.) щеше да навърши 90 години и тъй като именно негова е идеята след като той умре и вече, за жалост, просто няма да има физическа възможност да управлява, България отново да стане монархия, а партиите да са забранени, династията на цар Киро няма да го вади от учебниците по история (след реформа, проведена още през режима на Борисов образователната система на България се реформира – завършвайки първи клас ученикът получава диплома за Средно образование, след това, ако желае, може да учи до 4 клас и да стане Висшист;), а в годината на 90 годишнината от Неговото рождение официално ще бъде реновиран и мавзолея, в който е положен.

След междуособици и открита война, монарха ще бъде свален през 2055г. и на трона ще се възкачи царица. През нейното царуване ще се забележи малък, но важен, прираст на стандарта на живот. След успешни преговори между царицата и Индия е договорено Индия да осигури 2 млн. чифта гуменки за населението на България, ако държавата ни се съгласи да приеме 40 млрд. индийци (през 2050г. индийците ще наброят 3 трлн. души) поради пренаселеността на страната.

Върха в царуването на царицата, носеща благородната кръв на цар Киро – основателя на династията, идва когато Турско-германската империя (до 2050г. в Германия ще са се населили толкова много гастербайтери от Турция, че повечето жители ще са от турски произход, което води до основателната претенция на Османската империя – да, през 2050г. Турция вече е възродила новата версия на империята, Германия да бъде преименувана и да има новини освен на немски и на майчин турски език;) ще ни предложи да ни дава по 800 тона продукти като олио, брашно, картофи и захар, ако в замяна царицата се съгласи на територията ни да се изгради модерно бунище за ядрени отпадъци…и всякакви други.

България 2050 – бързи факти

- през 2050г. официалната религия в България ще е Исляма, а единствените по-заможни, без да броим царската династия, ще са именно арабите и мюсюлманите, които са имигрирали у нас преди години и са имали магазин тип „всичко по левче“, дюнерджийница, или някакъв друг бизнес.;

- България е затворила държавните си граници – никой няма право да напуска или да минава границата (освен без „пукана“, издадена лично от Двореца). Международната общност намира шанс да започне да прилага, приетата нова много по-хуманна, либерална и демократична практика педофилите да не лежат в затвор, а просто изпращани в изгнание на екзотични острови политиците-педофили (за да изтърпят все пак достойно наказанието си), за съжалние капилистическите неправдини остават дълго след като ЦК на Китайската комунистическа партия обяви неговата смърт през 2044г. и мнозина бедни педофили биват изпращани на изгание в България. Мнозина от тях се самоубиват, отчаяни от мястото, където ще прекарат остатъка от живота си.;

- Разплащането няма да е с книжни банкноти, нито по онлайн път (в България през 2050г. няма интернет, компютър има само в Двореца), а на бартерен принцип – продукт за продукт. Изпитва се недостиг на абсолютно всички стоки, в което царската фамилия отдавна преди 2050г. вижа и се възползва като възможност да установи държавен контрабанден монопол. Абсолютно целия черен пазар (друг няма) е под контрола на монарха;

- Единствените културни паметници ще са стотиците хиляди бюстове и склуптори на представители на династията на цар Киро, както и негови и на царица Костадинка, кичозния дворец на монарсите, мавзолея на бившия първи – Бойко Борисов и паметниците на гордостта на основния етнически етнос в България – Васил Троянов Боянов (Азис);

- През 2090г. след поредния бунт и метежи управляващата царска династия е свалена и избита, феодални кланове си разпределят цялата държава, но след избухнала и продължила няколко години гражданска война държавата практически се разпада и през 2091г. вече не съществува като географско понятие и е извадена от световните карти, за което единствено в Русия съобщават в кратък репортаж преди спортните новини;

*Маг Величко е един от най-успешните магове в ефира на кабелната телевизия. След като пада с колело на шест-годишна възраст, въпреки че кара с помощни колелета, удря главата си лошо и е откаран в болницата в Неделино. Там той твърди, че е получил контакт с висши сили, които до днес го наставляват в благородното му дело да помага на хората срещу скромно заплащане.

Последни Записи на Стената

naq
naq
naq
naq
naq