Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:10-09-2019
  • Посещения:17
  • Активност:576
  • СтранаБългария
  • Пол: 1
Сега: Здрасти http://www.bis.bg/home.php
{безгрижно} [без значение]
  • Nick: doomster

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

Харесват ми

Последни Записи в Блога

След 5-тата година и особено в периода на първите стъпки в училище придобиването на изгоден и функционален часовник за детето е отличен подход за тяхното развитие. Навлизането в света на големите в началото е чисто любопитство, а на по-късен етап вече е важна стратегия за усвояването на полезни за тях умения. 


https://www.vtv.bg/detski-chasovnik/

Всеки от нас иска да се наслаждава ежедневно на вкусна и питателна храна. Някои предпочитат предимно да си я приготвят вкъщи. Винаги е приятно да се насладите на изкушенията в класен ресторант, където майсторите готвачи са способни да създадат шедьовър и от най-простото ястие, но няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна.


http://www.inarticle.info/%d1%82%d1%80%d0%b8%d­0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d­0%be%d1%82-%d0%bf%d1%80%d­0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0­%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%­bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d0%­be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%8­7%d0%b8.html

Всеки от нас, когато готви за себе си или за семейството си, изпитва удоволствие в очакване на желания резултат. Красивата трапеза, пълна с изискана посуда и ястия в нея, доставя прекрасно изживяване за сетивата. Не живеем, за да се храним, а слагаме любимата си храна, за да живеем пълноценно.


https://bglogs.com/kuhnenski-nozhove-eto­-kak-da-se-prevarnete-v-p­rofesionalen-shef-gotvach­/

Подаръците са опасна територия за мъжете, често почти забранена поради ред причини, сред които са предимно опасенията, че просто няма да се справят. Предлагаме ви да обърнете представите си, своите и тези на другите около вас. Забравете и за предразсъдъците, които ни казват, че не е редно да поднесем на дама нещо, свързано с домакинството.


https://www.avtora.com/podhodiasht-podarak-i­zberete-kuhnenski-aksesoa­r-i-predizvika

Любовта на жените към красивите вещи е пословична. Всеки разбира магията от носенето на изискани принадлежности. Не само, че не подценяваме ефекта от това, а напълно осъзнаваме удоволствието и предимствата от присъствието им в ежедневието. Тук обаче е нужно да подчертаем, че става дума за продукти, които с времето стават по-ценни вместо да губят действителния си облик. Един тях е бил и винаги ще си остане часовникът.


https://petel.bg/Sazdayte-radost-i-nast­roenie--CHasovnikat-kato-­faktor-za-krasotata-v-ezh­ednevieto__452746

Последни Записи на Стената

Когато се отправим на почивка: Каква е ролята на интериора около нас


Топлото време наближава. Макар и изправени пред сериозни здравословни изпитания, много от нас все пак мечтаят за лятото и свободата, която ще ни донесе то. Въпреки всички трудности, с които се сблъскваме на този етап, пълноценната почивка съчетана със спокойна среда е решаваща за постигане на добро психическо здраве. Ако то липсва, трудно ще си осигурим всичко останало.


http://www.maximonline.bg/pochivka-lqto/

Новата класна стая на вашето дете


Новосъздалата се ситуация ни изправя пред множество неизвестни. На хората трудно адаптиращи се към промените ще им бъде почти непосилно да се настроят на различната вълна. Но, ако това въобще може да е хубава новина, пред тях сме изправени всички.


http://www.board.bg/nova-klasna-detska-sta­q/

Няколко лесни стъпки за пълна промяна във вашия дом


Заслужавате най-доброто, а за да се чувствате способни да го постигнете, е важно да живеете в красив, модерен и добре поддържан дом. Уютното пространство във всяко едно помещение в дома е предпоставка за по-приятна почивка, повече позитивни мисли и хубаво настроение.


https://accents.bg/palna-promqna-dom/

Протетиката може да ни върне изгубеното


Протетиката е онзи дял от стоматологията, която е в състояние да промени редица несъвършенства, произтичащи от проблеми със зъбите. Независимо дали се касае за вроден дефект или придобит такъв, новите технологии и усъвършенствани методи за лечение, са в състояние да променят целия ви живот.


https://allmedsolutions.com/krasota/protetikata-m­ozhe-da-ni-varne/

Къде ще почиваме това лято


На прага на дългоочакваните горещини, все повече се замисляме къде да презаредим изтощените от работа батерии. Не само техниката има нужда от това. Ние хората, като едно от сложните творения на природата, също имаме нужда да се отпуснем. Но до колко е важна атмосферата и интериорът за постигането на пълноценна почивка?


https://www.razkritia.com/629292/%D0%BA%D1%8A%D­0%B4%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%­D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D­0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D­1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D­0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE/