Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:10-09-2019
  • Посещения:30
  • Активност:1103
  • СтранаБългария
  • Пол: 1
Сега: Здрасти http://www.bis.bg/home.php
{безгрижно} [без значение]
  • Nick: doomster

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

Харесват ми

Последни Записи в Блога

Хората се страхуват и това е нормално усещане, което съпътства дните през целия ни живот. Това е защитна реакция, която способства оцеляването ни и ни предпазва в опасни ситуации. Превърнат ли се страховете в натрапчиви състояния, те се характеризират като фобии.


https://popular.iki.bas.bg/%d1%84%d0%be%d0%b1%d0%­b8%d0%b8/

Тъгата, отчаянието, унилостта са все признаци на депресия, която експертите смятат, че може да трае от часове до броени дни. Накратко, този вид меланхолия се приема за нормална и преодолима от личността.


Когато състоянието се задълбочава и чувството на безпомощност се явява дълготрайно във времето, при всички случаи е наложителна професионална намеса.


https://www.einfo.bg/zdrave/koi-simptomi-na­-depresiya-ne-tryabva-da-­podtse/

Един дамски пръстен може да бъде дискретен, но ролята му на акцент в цялостната визия се запазва в зависимост от избраната цел. Бижутата умело успяват да допълнят индивидуалния стил и позволяват неограничени възможности за експерименти.


https://8pk.net/%d1%82%d0%be%d1%87%d0­%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0­%b0%d0%ba%d1%81%d0%b5%d1%­81%d0%be%d0%b0%d1%80-4-%d­0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0­%b7%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1­%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%­b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1­%80/

Суетни ли са мъжете? Ами в повечето случаи, да. И те искат да изглеждат поддържани, стилни и ефектни. За целта прибягват до средства, които неправомерно определяме като дамски. Фактите обаче говорят за друго и доказателство за това са всички бижута за мъже. 


https://artmedia-bg.com/blog/savremenni-navic­i-i-tradicii-koga-mazhete­-nosyat-bizhuta/

Какво ни очаква в бъдеще? Дали всички модни находки вече са открити? Може би наша алтернатива е да откриваме добре забравеното старо и да го превръщаме в нов дизайнерски еталон. Всичко това се отнася не само за дрехите, но и за нашите аксесоари. Истината е неоспорима – всеки носи това, което му доставя наслада.


https://novini.site/rolyata-na-mazhkite-­prasteni-v-savremenniya-s­vyat/

Последни Записи на Стената

Когато се отправим на почивка: Каква е ролята на интериора около нас


Топлото време наближава. Макар и изправени пред сериозни здравословни изпитания, много от нас все пак мечтаят за лятото и свободата, която ще ни донесе то. Въпреки всички трудности, с които се сблъскваме на този етап, пълноценната почивка съчетана със спокойна среда е решаваща за постигане на добро психическо здраве. Ако то липсва, трудно ще си осигурим всичко останало.


http://www.maximonline.bg/pochivka-lqto/

Новата класна стая на вашето дете


Новосъздалата се ситуация ни изправя пред множество неизвестни. На хората трудно адаптиращи се към промените ще им бъде почти непосилно да се настроят на различната вълна. Но, ако това въобще може да е хубава новина, пред тях сме изправени всички.


http://www.board.bg/nova-klasna-detska-sta­q/

Няколко лесни стъпки за пълна промяна във вашия дом


Заслужавате най-доброто, а за да се чувствате способни да го постигнете, е важно да живеете в красив, модерен и добре поддържан дом. Уютното пространство във всяко едно помещение в дома е предпоставка за по-приятна почивка, повече позитивни мисли и хубаво настроение.


https://accents.bg/palna-promqna-dom/

Протетиката може да ни върне изгубеното


Протетиката е онзи дял от стоматологията, която е в състояние да промени редица несъвършенства, произтичащи от проблеми със зъбите. Независимо дали се касае за вроден дефект или придобит такъв, новите технологии и усъвършенствани методи за лечение, са в състояние да променят целия ви живот.


https://allmedsolutions.com/krasota/protetikata-m­ozhe-da-ni-varne/

Къде ще почиваме това лято


На прага на дългоочакваните горещини, все повече се замисляме къде да презаредим изтощените от работа батерии. Не само техниката има нужда от това. Ние хората, като едно от сложните творения на природата, също имаме нужда да се отпуснем. Но до колко е важна атмосферата и интериорът за постигането на пълноценна почивка?


https://www.razkritia.com/629292/%D0%BA%D1%8A%D­0%B4%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%­D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D­0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D­1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D­0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE/