Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:15-01-2009
 • Посещения:3867
 • Активност:2168
 • Възраст: 49
 • Град: Варна
 • СтранаБългария
 • Пол: мъжки
 • Ориентация: хетеро
Сега: "Има три вида умове: първите проумяват всичко самостоятелно, вторите проумяват мислите на другите, а третите не проумяват нито сами, нито като им се обяснява.
{безгрижно} [без значение]
 • Nick: Чичо Доктор

Настроение

Плейлист

За връзка

  E-mail: дотамиобратно@uterus.цом

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

Непостижима.

Идоли

За себе си

Адрес на моя сайт

"..........целият живот е симфония от последователни загуби. Загубваш младостта си, родителите си, любовта си, приятелите, удобствата, здравето, а накрая и живота си. Да отричаш загубата означава така или иначе да загубиш всичко, като освен това загубиш хладнокръвието и душевното си спокойствие."
Айзък Азимов,"Немезида".Пишете на КИРИЛИЦА!"Да пишеш на шльокавица е все едно да пишеш с laino вместо мастило, чете се, но е противно."."А липсата на внимание към непосредствените потребности е обида за младите", Бог-Императора Лито, "Бог-император на Дюна", Франк Хърбърт.

Девиз
 • "Ако глупостта можеше да лети, Вие госпожице щяхте да се носите наоколо като бяла гълъбица!", реплика на д-р Щросмайер към негова "колежка", героиня от чешкия тв. сериал "Болница на края на града".

Харесват ми

Автомобил
Audi
Телефони
работещия
Ноутбук
функционалния, с perpetuum mobile за батерия.
Фирма
кадърно управляваната
Парфюми
Естествените феромони са все още непостижими за съвременната химико-парфюмерийна индустрия.
Облекло
работното
Обувки
удобните
Стил
тотално фиаско с наченки на възраждане.
Направление
всичко без маанета,зурни и други безмислени джангъри(това включва и така обичаната от "широките народни маси" чалга)(тук има повръщаща джигерите си имотикона).
Хит
Филм
"Изкуплението Шоушенк" "Усещане за Жена!" "Да обичаш на инат"
Жанрове
фантастика
Автори
Франк Хърбърт (и още вж. "Книги").
Книги
"Немезида"-Айзък Азимов,"Трудно е да бъдеш Бог"- братята Стругацки,"Пътеводител на Галактическия Стопаджия"......да пиша ли от кого е?...."Денят на Трифидите".....,"Самите Богове","Марсиански Хроники".....,"Главата на професор Доуел","Човекът Амфибия".....,"Сферата".....,"Говорящата Кожа"....,"Майчина сълза"......,"Гласовете ви чувам"......,"Песента на колелата"...,"Приключенията на Лукчо","Пипи Дългото чорапче","Дребосъчето и Карлсон който живее на покрива".....,"Чернишка".....,......."Името на Розата".........,Хемингуей.......-"Старецът и Морето"....,"Малката стопанка на Голямата Къща","Сърцата на тримата".....,"Мартин Идън",............"Белият Зъб"-Джек Лондон....,"Малката кибритопродавачка"......-Андерсен....."ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ"!!!!!!.................и тефтерчето на Левски.........
Списания
професионалните
Храна
месо морска салати.
Напитки
вода, жива
Заведения
пианобарове и долни кръчми.
Къде съм бил(а)
почти навсякъде
Къде искам да отида
да се загърна в плацентата и да се върна ТАМ!
Спорт
гребане с лъжица в паница и въртене на педалите по чукарите. МТВ/ХС/АМ
PC-игри
Тъпо е да се дзвериш в монитора "играейки" с един.....силициев многослоен кристал(разбирай прост камък...)!Има гениталии за тази цел,играйте си с тях, къде по-приятно е а има и полезен страничен ефект, увеличава прираста на населението(повече българчета-повече мат`риял за манипулиране и доене). Съчетавайте полезното с приятното.И обратното.
Животни
всички и всичко от сем.Felidae(включая двукраките).

Желания

Последни Записи в Блога

такаааааа, ТУК можете да си излеЙте мъката/радосТТа от великото събитие, а именно "някойситаммАблокирВал", КАК да преживея и има ли сми да Живея ИзобШТо?!?

Плюйте, превъзнасяйтИ, разпъвайте и "осаНвайте" на воля, никой няма да вИ цензОрирВа.
, та съобразно тоя лаф и цитата на Достоевски отдолу:

"Тези всезнаещи господа се срещат понякога, дори доста често, в известен слой от обществото. Те знаят всичко, цялата неспокойна любознателност на техния ум и способностите им са насочени неудържимо само в една посока, разбира се, поради липса на по-важни жизнени интереси и възгледи, както би казал съвременният мислител. Под израза „всичко знаят“ трябва впрочем да се разбира доста ограничена област: къде служи тоя и тоя, с кого се познава, какво му е състоянието, къде е бил губернатор, за коя е женен, каква зестра е взел, кой му се пада първи братовчед, кой втори и така нататък, и така нататък все подобни неща. Повечето от тези всезнайковци ходят със съдрани лакти и получават по седемнадесет рубли месечна заплата. Хората, за които те знаят всичко от игла до конец, разбира се, не биха могли да се сетят от какви интереси се ръководят те, ала в същото време мнозина от тях с тези си знания, които се равняват на цяла наука, си създават истинска радост, постигат уважение към себе си и дори висше духовно задоволство. Пък и тази наука е привлекателна. Виждал съм учени, литератори, поети, политици, които намериха и намират в същата тази наука своето висше примирение и цел, дори положително само с това направиха кариера."
==========
Идиот (Фьодор Достоевски)
Защо?
Къде е ципа на храсталака?
Защо всяка кифла цитира въпросния хитър плагиат на Старото Човешко Познание?
Какво привлича кухоглавието към сурогатната, маргаринова "мъдрост"?
Имат ли някаква по-"дълбока" връзка, освен рутинен заместител на подразбрано липсващата кифленска "мисловна дейност"?

Кое въди толкова много кифли наоколо, в такава задъхана прогресия?
Дали тия неща не се плодят чрез прозаичното деленИе?
Как модната писарушка ги е напипала като пазарна ниша и ги клати най-вулгарно, без дори да се пр`теснява от безсловесните им междуметия, тип "цитати" на сляпо...?
А дали средностатистичеСката кифла може да надделее вакуума в който пребивава и понякога да се спъне в случайна и изненадващо ненавременна мисъл с главно "М"?

Последни Записи на Стената

ха ха без бу аре нека ти е готино
Mnogo si umen,CHICHO DOKTORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!