Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:15-01-2009
 • Посещения:3946
 • Активност:1090
 • Възраст: 53
 • Град: Варна
 • СтранаБългария
 • Пол: мъжки
 • Ориентация: хетеро
Сега: аве, каде е веско мъринов?!?
{безгрижно} [без значение]
 • Nick: Чичо Доктор

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

  E-mail: дотамиобратно@uterus.цом

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

Непостижима.

Идоли

За себе си

Адрес на моя сайт

"..........целият живот е симфония от последователни загуби. Загубваш младостта си, родителите си, любовта си, приятелите, удобствата, здравето, а накрая и живота си. Да отричаш загубата означава така или иначе да загубиш всичко, като освен това загубиш хладнокръвието и душевното си спокойствие."
Айзък Азимов,"Немезида".Пишете на КИРИЛИЦА!"Да пишеш на шльокавица е все едно да пишеш с laino вместо мастило, чете се, но е противно."."А липсата на внимание към непосредствените потребности е обида за младите", Бог-Императора Лито, "Бог-император на Дюна", Франк Хърбърт.

Девиз
 • "Ако глупостта можеше да лети, Вие госпожице щяхте да се носите наоколо като бяла гълъбица!", реплика на д-р Щросмайер към негова "колежка", героиня от чешкия тв. сериал "Болница на края на града".

Харесват ми

Автомобил
Audi
Телефони
работещия
Ноутбук
функционалния, с perpetuum mobile за батерия.
Фирма
кадърно управляваната
Парфюми
Естествените феромони са все още непостижими за съвременната химико-парфюмерийна индустрия.
Облекло
работното
Обувки
Старите, удобни и износени....
Стил
тотално фиаско с наченки на възраждане.
Направление
всичко без маанета,зурни и други безмислени джангъри(това включва и така обичаната от \\\\\\\"широките народни маси\\\\\\\" чалга)(тук има повръщаща джигерите си имотикона).\\\\r\\ Ноктюрните на Шопен....
Хит
Филм
"Изкуплението Шоушенк" "Усещане за Жена!" "Да обичаш на инат"
Жанрове
фантастика
Автори
Франк Хърбърт (и още вж. "Книги").
Книги
"Немезида"-Айзък Азимов,"Трудно е да бъдеш Бог"- братята Стругацки,"Пътеводител на Галактическия Стопаджия"......да пиша ли от кого е?...."Денят на Трифидите".....,"Самите Богове","Марсиански Хроники".....,"Главата на професор Доуел","Човекът Амфибия".....,"Сферата".....,"Говорящата Кожа"....,"Майчина сълза"......,"Гласовете ви чувам"......,"Песента на колелата"...,"Приключенията на Лукчо","Пипи Дългото чорапче","Дребосъчето и Карлсон който живее на покрива".....,"Чернишка".....,......."Името на Розата".........,Хемингуей.......-"Старецът и Морето"....,"Малката стопанка на Голямата Къща","Сърцата на тримата".....,"Мартин Идън",............"Белият Зъб"-Джек Лондон....,"Малката кибритопродавачка"......-Андерсен....."ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ"!!!!!!.................и тефтерчето на Левски.........
Списания
професионалните
Храна
месо морска салати.
Напитки
вода, жива
Заведения
пианобарове и долни кръчми.
Къде съм бил(а)
почти навсякъде
Къде искам да отида
да се загърна в плацентата и да се върна ТАМ!
Спорт
гребане с лъжица в паница и въртене на педалите по чукарите. МТВ/ХС/АМ
PC-игри
Тъпо е да се дзвериш в монитора "играейки" с един.....силициев многослоен кристал(разбирай прост камък...)!Има гениталии за тази цел,играйте си с тях, къде по-приятно е а има и полезен страничен ефект, увеличава прираста на населението(повече българчета-повече мат`риял за манипулиране и доене). Съчетавайте полезното с приятното.И обратното.
Животни
всички и всичко от сем.Felidae(включая двукраките).

Желания

Последни Записи в Блога

Теорията пасва на нашенеца, като презервоар на моШна ерекция. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ефект_на_Дънинг-­КрюгерЕфектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

Действителната компетентност, от своя страна, може да отслаби самочувствието, тъй като компетентните личности могат погрешно да допускат, че другите хора са носители на равностойно на тяхното разбиране или познание. Както заключават Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер, „погрешната оценка на некомпетентните произтича от грешка относно самия себе си, докато погрешната оценка на високо компетентните произтича от грешка относно другите“.
такаааааа, ТУК можете да си излеЙте мъката/радосТТа от великото събитие, а именно "някойситаммАблокирВал", КАК да преживея и има ли сми да Живея ИзобШТо?!?

Плюйте, превъзнасяйтИ, разпъвайте и "осаНвайте" на воля, никой няма да вИ цензОрирВа.

Последни Записи на Стената