Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:13-05-2010
 • Посещения:1198
 • Активност:4537
 • Възраст: 57
 • Град: София
 • СтранаБългария
 • Пол: мъжки
 • Ориентация: хетеро
Сега: Въвеждам нов статус
{тъпо} [на тавана]
 • Nick: zetkum
 • Истинско име: Стефан

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

Бира, секс и рокендрол

Девиз
 • Бира, секс и рокендрол

Албуми

Харесват ми

Последни Записи в Блога

Николай Марков 5 ч · Дано ме разберете правилно. Просто Кирчо изпълнявал стрикто директивите на ЕС и не можел да отмени зеления сертификат за България. Изпълнителен е човека. Преди 33 години имахме същите управници, които пък стриктно изпълняваха директивите на Москва. И през двата периода, независимо от обществено икономическата формация и като следствие от "стриктно спазване на директивите" бяха убити без съд и присъда повече човешки същества, отколкото при война. Това е истината и няма смисъл от спор по темата. -------------------------­-------------------------­-------------------------­----------------------- За да излезем от този омагьосан кръг ни трябва критична маса от смислени личности. -------------------------­-------------------------­-------------------------­----------------------- Орбан в Унгария, например, не изпълняваше "всички директиви" и напълно открито се противопоставяше на някои от тях, а в резултат на това унгарската държава няма външни дългове, високи заплати, икономиката пуши с пълни темпове, населението нарасна значително, селата са препълнени с хора, а младите раждат, та раждат по три деца. А нашите управници спазват стриктно директивите! На Москва, Брюксел и Вашингтон.

Николай Марков 2 ч. · Памет българска. -------------------------­-------------------------­-------------------------­-------------------------­- Искам да запомните много добре как постъпиха с нас тези наши управници, които наричат себе си демократи. Аз никога не съм ги възприемал за такива, но това е друга тема. Запомнете имената им, лицата, организациите и начина по който мълчаливо прегазиха Конституцията на РБ в своя частна полза, с какви административни и управленски техники ни лишиха от основни граждански права, как не се интересуват по никакъв начин какво е нашето реално финансово и здравословно състояние, как убиват безмилостно близките ни чрез лишаване от достъп до здравеопазване с формален повод, как мълчат вкупом когато ние крещим от унижение и немощ, как се правят че не виждат нашите болки, страдания и гнет и как тържествуват победоносно и лоясали с откраднатите от нас пари. -------------------------­-------------------------­-------------------------­-------------------------­- Всички тези наши кървави сълзи днес имат тежка цена и тя ще бъде платена и преплатена с почти същия данък отговнорност. Тежък данък, непосилен. Днес те са овластени и протектирани от външни сили, но утре ще дойде нов ден. Сега се крият зад тяхната общност, социална група или партия, но утре ще отговарят със собствените си имена за всяко свое действие и бездействие! Да проливаш чужда кръв и потопяваш цяла нация в кръв изглежда възможно, но не и безнаказано. Когато закона днес няма върховенство над всички, ще бъде заменен с друг закон - с обратна сила, но отново без върховенство над всички. Това е възмездието и така е справедливо. Всеки трябва да плати своята част от цената. Природата не търпи празни пространства и днешните ни вопли от унижения, бедност, нищета, върховна несправедливост и бюрократично подтисничество ще бъдат платени от вероломните духове помежду ни. Когато дойде това време и час не ги жалете, нито домовете, нито семействата им - както днес те не пожалиха вашите. Създадохме първата свободна страна България на европейския континент, не да бъдем унизени роби на чужди сили в нея, а за да бъде наш свещен дом и крепост за бъдещето на децата ни. И нашето. "Свободата, Санчо е едно от най-ценните блага!" И ако не сме готови на саможертва пред нея тя ще ни бъде отнета, както вече се е случвало.

Николай Марков 3 ч · Народното събрание се оказа непревземаема крепост! Откакто на нея беше записано: "Всеки сам си преценя" тази сграда се превърна в обиталище на мумии. Не само защото е построена върху гробище, а и защото в нея не живеят живи организми. Оживяват за кратко преди избори и пак отиват в тази сграда да гният срещу високо заплащане и напълно безнаказани кражби от всякакъв тип. Гледам, че онова нещо Рашков, който побърка цялата държава с полицейското насилие по времето на митингите срещу Борисов, днес вече се е подготвил с цели армии от специални полицейски сили които бият и мачкат още повече. Само, че сега мачкат демократично, а преди недемократично. Червените ескадрони в управлението на държавата и сините им памперси са готови да леят кръв, но не и да премахнат глупавите зелени сертификати, които оставиха хиляди хора без препитание, а друг се самоубиха от отчаяние. Но какво им пука на тях, те лоясват в пари от данъкоплатците, ползват каквото и както могат, за да говеят?! -------------------------­-------------------------­-------------------------­-------------------------­ Протести и гражданско неподчинение до дупка! -------------------------­-------------------------­-------------------------­------------------------ Машинните червени вещици на САЩ - вън от парламента. Нов народен съд.

Последни Записи на Стената