Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:24-05-2010
  • Посещения:8864
  • Активност:8150
  • СтранаБългария
  • Пол: женски
Сега: Честит ден на щастието!
{радостно} [някъде]
  • Nick: Мъничето
  • Истинско име: Ели

Настроение

Плейлист

За връзка

Приятели

Цели в живота

За себе си

Адрес на моя сайт

настроение.....От Бис.БГ

Девиз

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Аз искам
ЧНГ на всички,здраве щастие,успех,късмет,много любов и по-малко омраза!Обичайте се! Да: БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ МЕ ПРЕДАДОХА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ПРОДЪЛЖИХА С МЕН!!!! :Благодаря Ви че не можете да живеете и дишата без да мислите за мен,оценявам го! :Благодаря ти,и аз те......нооооооо На тези които оставих угризките,да спрат да искат още! Искам един, единствен миг,в който да съм повече от това, което си мислех, че мога да бъда...В който от всичките ми мечти да ме дели само стона на сърцето...А всички отговори да зависят само от мен... Нека в коледната нощ,сиянието на Божията зведа вещае във всеки един от нас,доброта,хармония,здраве,добронамереност,с които да направим света по-добър и съвършен!На всички пожелавам Весела коледа!!!! По малко хора с тъжни лица и повече с усмивки Благодаря ви приятели че не сте ме забравили до утре,умирам от умора но съм ЩАСТЛИВА! усмивката ми вече да не слиза от лицето ми!!!!!!!!! Да спрат някой хора със манията им за властност:"Мирррррррррно,слушай и изпълнявай" Da postigam celite si i da osa6testvq ostanalite mi me4ti ДА УСПЕЯ ТАМ ЗА КЪДЕТО СЪМ СЕ ЗАПЪТИЛА Spokoystvie Da sam obi4ana i uvajavana i OCENENA

Последни Записи в Блога

Тя е най-костеливият орех и е издигнала най-високите стени. Защото много дълго време това са били нейните стени. Тези стени са част от света, който сама е създала. От една страна това е нейната защита, а от друга - светът, който принадлежи само на нея. Тази обвивка я защитава, подкрепя, осигурява ѝ безопасност. Тази защита ѝ е необходима.

Затова ѝ е трудно да намери място за още някой. Това може да се превърне в проблем за нея.

Момичето, което е свикнало да бъде само ще ти каже в един момент, че "не си ѝ нужен“. Често ще я чуваш да казва: "Мога да направя това сама“ или "не се притеснявай за мен“ или "ще се оправя“, "ще ми мине“. И наистина ще изглежда толкова силна, все едно няма нещо, с което да не може да се справи. И това донякъде е така. Тя наистина може да се справи с всичко сама.

Но това, че тя няма нужда от теб не означава, че те не иска.

С течение на времето самотата се превръща в зона на комфорт, безопасно пространство. Самотата с времето става дори красива, толкова свикваме с нея.

Затова, когато се появи някой и разтърсва този свят, се случва земетресение...

Това разтсърсва целия ѝ живот и всичко, на което е свикнала.

Затова тя много ще се страхува. Не само, защото ще се колебае дали да ви допусне, дали да ви покани в живота си, който до момента е принадлежал само на нея.

Най-много от всичко се страхува, че допускайки ви, ще загуби чувството за комфорт от самотата и ще ѝ е приятно само с вас.

Този вътрешен страх е съпроводен от въпроса: „Какво ще правя ако той си тръгне?“

Жената, която е свикнала да бъде сама, се страхува да се отучи от този навик.

Вие ѝ казвате: "Моля те, допусни ме!“, а тя си мисли: “Моля те, не си тръгвай!“

Когато си свикнал да си сам е лесно, но пътят до този момент е много тежък и тя изпада в ужас от възможността да го преживее още веднъж.

Така че, ако сте обикнали жена, която е свикнала да бъде сама, моля ви, бъдете готови да останете. Бъдете готови да я хванете за ръка, когато ви каже: “Мога да направя това сама“ и да ѝ отговорите: “Мога да ти помогна.“ Бъдете готови да се запознаете с нейния свят и да го уважавате, да бъдете част от него.


Бъдете готови да преминете през стените, с които се е обградила себе си и сърцето си. Бъдете готови да не се притеснявате какво се случва зад тях, защото ако ви допусне, тя никога няма да ви пусне...

Последни Записи на Стената

Добро утро и добър ден
Image Hosted by PiXS.ru
ПРИЯТНИ ПОЧИВНИ ДНИ !!!