Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:24-05-2010
  • Посещения:10115
  • Активност:8935
  • СтранаБългария
  • Пол: женски
Сега:
{безгрижно} [без значение]
  • Nick: Мъничето
  • Истинско име: Ели

Настроение

Плейлист

За връзка

Приятели

Цели в живота

За себе си

Адрес на моя сайт

настроение.....От Бис.БГ

Девиз

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Желания

Аз искам
ЧНГ на всички,здраве щастие,успех,късмет,много любов и по-малко омраза!Обичайте се! Да: БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ МЕ ПРЕДАДОХА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ПРОДЪЛЖИХА С МЕН!!!! :Благодаря Ви че не можете да живеете и дишата без да мислите за мен,оценявам го! :Благодаря ти,и аз те......нооооооо На тези които оставих угризките,да спрат да искат още! Искам един, единствен миг,в който да съм повече от това, което си мислех, че мога да бъда...В който от всичките ми мечти да ме дели само стона на сърцето...А всички отговори да зависят само от мен... Нека в коледната нощ,сиянието на Божията зведа вещае във всеки един от нас,доброта,хармония,здраве,добронамереност,с които да направим света по-добър и съвършен!На всички пожелавам Весела коледа!!!! По малко хора с тъжни лица и повече с усмивки Благодаря ви приятели че не сте ме забравили до утре,умирам от умора но съм ЩАСТЛИВА! усмивката ми вече да не слиза от лицето ми!!!!!!!!! Да спрат някой хора със манията им за властност:"Мирррррррррно,слушай и изпълнявай" Da postigam celite si i da osa6testvq ostanalite mi me4ti ДА УСПЕЯ ТАМ ЗА КЪДЕТО СЪМ СЕ ЗАПЪТИЛА Spokoystvie Da sam obi4ana i uvajavana i OCENENA

Последни Записи в Блога

В навечерието на новата година,
пожелавам на всички-сбъдване!
На мечтите. На любовта.
На шепотите на сърцето.
На миговете - чудо.
Споделеност. В уюта на семейството.
В прегръдката на приятелството.
В искрената усмивка.
Доброта. В топлината на протегнатата ръка. В тихото желание на вашата душа.
Сбъдвайте се докрай! Обичайте! Бъдете!Снимка на Нежна.

Министърът на земеделието:
„Един ден Червената шапчица тръгнала да носи на баба си храна в една кошничка. Всички тези храни били по стандарт "Стара планина". И затова бабата изгаряла от желание да получи здравословна храна, защото ние сме това, което ядем.”


Министърът на образованието:
„Добрата подготовка, която дава българското училище по география и математика, е позволила на това дете да се ориентира само в гората. Още повече, че в училище то е разговаряло с училищния психолог и без страх е тръгнало към гората. Догодина ще въведем часове за срещи с вълци. Колективи вече подготвят учебните помагала.”


Социалният министър:
„Обърнете внимание каква потребителска кошница е очаквала възрастните хора. Това показва социалната политика на правителството, защото тази баба е вдовица, а вдовишките пенсии се увеличиха. Ако осъществим докрай пенсионната реформа, мъжете и жените ще се пенсионират на 80 години. Тогава тази баба ще работи и няма да живее в гората.”


Министърът на транспорта:
„Само след шест месеца тази пътечка, по която е вървяла Червената шапчица, ще стане горска магистрала и с колите, до тази и друга баби в гората, ще се отива само за десет минути.”


Министърът на икономиката:
„Бабата ще продължи да се топли с дърва в гората. И ако се окаже, че е по-изгодно с отопление на твърдо гориво, ние категорично няма да строим нов АЕЦ.”


Министърът на околната среда:
„Искам да подчертая, че къщата на бабата не е построена в защитена местност, както твърдят еколози. Затова част от гората зад къщата на бабата е изсечена и се предвижда строеж на ски писта.”


Министърът на финансите:
„Вълкът е нападнал бабата и Червената шапчица, защото е бил гладен. Да, така е. Не отричам, но ясно искам да кажа, че пари за храна на вълци няма! Гладни, жадни - това остава техен проблем! И накрая искам да подчертая - нашите вълци все пак са много по-стабилни от американските!”


Министърът на спорта:
„Възрастните хора, ако активно спортуват, може те да ходят при внуците си, а не обратното. Затова предвиждаме фитнес зали в гората, за да може старите хора да поддържат здравето си.”


Министърът на културата:
„Ако имахме един хубав музей, един български Лувър, тая баба щеше да се разхожда по цял ден из него, вместо да дивее по горите и да я ядат вълци. Чудя се как някои хора не могат да го разберат това! Любовта към изкуството няма възраст. Като съм бил в Париж, много пъти съм виждал там, как техните бабички по цял ден се разхождат из музеите.”


Министърът на вътрешните работи:
„При акция "Бабата" със съдействието на ловец е хванат вълкът, извършител на тежкото престъпление. Той е криминално проявен, многократно са повдигнати обвинения към него, но интересно защо съдът не се е произнесъл досега с присъди??? Само това искам да попитам?”


Министърът на правосъдието:
„Съдебната система работи, въпреки някои недостатъци. Тя ще поеме вълка и той ще получи присъдата, която заслужава. Убеден съм в това!”


Премиерът:
„Вълкът изял бабата – ами това е положението! Неприятно е, но аз искам да попитам: къде бяха правителствата предишните двайсет години? Защо не уредиха бабата в старчески дом, а са я захвърлили в гората? По селата старите хора си стоят по къщите. А сега - след толкова години безхаберие, чакат ние да се погрижим и за старите хора в горите. Ами ние вече работим по въпроса! Ето, направили сме трийсет нови пътечки. Утъпкваме още петнайсет и до края на нашето управление ще имаме четирийсет и пет нови горски пътеки! Само това да е, аз ще съм доволен!"


Ами... това е положението!

Последни Записи на Стената

Прекрасно есенно настроение!
1789615-bigthumbnail.jpg
2519047-bigthumbnail.jpg
2515985-bigthumbnail.jpg