Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:20-07-2010
  • Посещения:4584
  • Активност:577
  • Възраст: 50
  • Град: Бургас
  • СтранаБългария
  • Пол: мъжки
  • Ориентация: хетеро
Сега: Спомени, спомени идват отлитат Стари приятели от минали дни. Вий не забравяйте, кой ви остави толкова синя добра тишина.
{безгрижно} [в чужбина]
  • Nick: dobriq losh
  • Истинско име: Dobriq Losh

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

Доброта

THE KISS - Picture for Me

Идоли

Идол

(650x432, 83Kb) - Picture for Me

beautiful_women - Picture for Me

За себе си

Адрес на моя сайт

За мен
Аз съм силен човек. Огъвам се. Не се чупя.
Не изсъхвам. Не мразя. Казвам сбогом често. Взривявам мостовете зад мен. Обиквам старата болка. Предизвиквам новата без колебание. Изтривам спомени. Създавам нови с алчно очакване. Оцелявавм. Прощавам.
Аз съм нежен човек. Обичам с всичко, което е в мен. Любовта ми винаги е силна. Обичам да галя. Обичам да целувам. Обичам да бъда ласка.
Обичам да разтапям. Обичам да е ефирно. Обичам да е уютно. Обичам да е романтично..
Аз не съм жесток човек. Осъждам според моята мярка и страдам с осъдените. Не удрям със злоба.
Аз не съм лъжец. Всяка моя лъжа ме убива. Всяка чужда лъжа ме убива. Лъжата не е начин да дишам.
Аз... Аз съм много неща и нищо конкретно..
Аз умея.. Аз мисля.. Аз чувствам.. Подреждам живота миг след миг.. и го контролирам.. И тогава идва ред на нещата, които се случват.. случват се шеметно.. изсипват се като лавина.. перфектни.. съвършенни... истински.. безшумни.. немечтани.. чисти... В тях просто живея …
Човек няма врагове а сурови приятели

Албуми

Харесват ми

MP3-плеър

Photo Cube Generator
Животни
Image Sharing
Image Sharing

Желания

Аз искам
аз искам да променят десетата божа заповед и тя да гласи"Близни обичания си" купуването и продаването на мълчание също да се наказва,защото само това остана ненаказано Искам да се обградя с хора, които знаят, как да докоснат сърцето на другите и могат да го направят. Хора, които не са се ожесточили от жестоките удари на живота, а са израстнали с една мекота в душата. Които нещастието е направило по-мъдри. Вече нямам време да понасям абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямам време да се занимавам с посредствености. Нито пък искам да присъствам на събирания, където дефилират напомпани его-та. Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго, човечни. Хора, които обичат да се смеят на грешките си. Които не се суетят около успехите си и не се самозабравят. Които не се смятат за избраници, за елит, превъзхождащ останалите. Преди… Все по малко да греша като добавям някой сред приятелите си за да мога после все по малко да ме нараняват все по малко да се налага да им обяснявам че аз съм аз а не какво искат те от мен да бъда Който е на Вие със себе си да не влиза нито в блога ми нито в темите ми особено ако е социален правист нема такова животно у нас Да не давате наклон на моята работа имам си отвес и го държа прав много ви моля ако на някой му се вижда крив да не се мъчи да го сверява със своя Вяра Надежда Любов и Щастие на всички хора отново до съм в първи клас и отново да съм със синя връзка като чавдарче всички хора които преливат от ум знания и интелект да не го правят в моя блог,достатъчно ми е красноречиво мълчанието не ми казвайте какво да правя да не казвам къде да идете да бъда най добрият в класа в час по мълчание когато говоря винаги да мълча защото нито един разговор не притежава красноречието на едно мълчание да поставя всеки на местото му след като той самия не знае къде се намира Да вляза по спешност в Парламента като последен бедняк, и да изляза от него след 4 години богат, ако не като Бил Гейтс, то поне като Крез...

Последни Записи в Блога

Последни Записи на Стената