Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:29-07-2010
  • Посещения:5803
  • Активност:1866
  • Възраст: 58
  • Град: София
  • СтранаБългария
  • Пол: 1
  • Ориентация: 1
Сега: "Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей в мир със себе си и запомни - преди да говориш - слушай, преди да пишеш
{спокойно} [вкъщи]
  • Nick: bono
  • Истинско име: 1

Настроение

Не е определено.

Плейлист

Отвори в нов прозорец
Не са качени MP3 файлове, Качи

За връзка

Приятели

Цели в живота

Цел в живота

1

1

1

1

Идоли

Идол

1

1

За себе си

Адрес на моя сайт

1

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

PC-игри
1

Желания

Последни Записи в Блога

любовта-е-възможна-във-всички-измерения
~ ЛЮБОВТА е възможна във всичките измерения!
Истинската любов има точно време, място и човек. Ако ти я приемеш, тя остава в теб, ако ти я откажеш пред душата си, тя се дистанцира, не се случва, за да не ти пречи. Преди да дойде някой, идва готовността да обичаме, а преди готовността е важно какво е отношението ни към самата любов. Защото любовта е безкористна, неегоистична, добра, щедра, крилата, щастлива, свободна, нелогична и ако ние не умеем да уважаваме тези й качества, ако не можем да ги проявим и да се хармонираме с вибрацията й, тя не ни предпочита!
обичал-ли-си-някога-така!!!

Обичал ли си някога така,
че да не можеш да опишеш с думи?
Да искаш, жадно, нечия душа
и от жесток копнеж да се погубваш?

... ...Жадувал ли си някого в нощта
и в денят ти... просто с теб да диша,
да те погали с трепетна ръка
и с устни тялото ти да изпише?

Оставал ли си нявга без сърце
и без да можеш себе си да бъдеш?
И макар да знаеш, че някой е далеч-
за теб да е молитва и присъда...

И този някой да е твоят дъх.
Душата си в дланта му да положиш!
Да му дариш сърце, сълзи и кръв!
Да искаш да си с него, а... не можеш...

Евелина Панева
12-тайни-на-щастието
1.Бъдете доволни от това, което имате
Изследванията показват, че щастливите хора са със скромни стремежи и обичат това, което могат да получат. Прекарваме много време, оплаквайки се за нещата, които ни се случват, но това е пропиляно време. За да бъдем щастливи, трябва да се наслаждаваме на това, което имаме.

2.Наслаждавайте се на това, което правите
Щастливите хора правят това, в което се чувстват добри и се наслаждават на това, което правят...и не го правят за пари и слава. Няма смисъл да бъдете "хванати в капан" в работа, която мразите, заобиколени от враждебни колеги, само защото имате добра заплата. Хората забравят, че трябва да бъдат щастливи и на работа. Мнозина прекарват най-хубавите години от живота си, опитвайки се да печелят пари, като жертват здравето и семейството си. По-късно харчат същите тези пари, за да "поправят" здравето си и да се сближават отново със семейството си.

3.Живейте за "днес"
Няма смисъл да страдате за миналото, за неуспехите или за нещата, които не са се случили така, както сте искали. Не бленувайте и за идеално бъдеще, което няма как да се осъществи. Не се притеснявайте за нещо, което не се е случило. Щастливите хора живеят в настоящето. Ако не можете да бъдете щастливи днес, защо мислите, че утре ще бъде по-различно?

4.Изберете щастието
Представете си живота си като история, която можете да редактирате, докато я създавате. За този гъвкав подход е необходимо положително отношение към живота. Изследванията показват, че хората, които смятат, че имат свободен избор и пълен контрол над живота си са по-щастливи от хората, които вярват, че много малко от това, което им се случва може да се промени с човешка намеса.

5.Щастието е във връзките
Ние "попиваме" щастието на другите хора. Както останалите хора могат да Ви ощастливят, така и Вие може да дарите щастие на някого. Оценете по достойнства хората, които са важни за Вас. Изследванията показват, че семейните хора са по-щастливи от хората със статус "необвързани".

6.Бъдете активни
Социално активните хора са най-здрави и щастливи. Бъдете активни, създайте си голям кръг от приятели и не отхвърляйте поканите за забавление.

7.Не се сравнявайте с другите
Амбицията е здравословна и прави хората щастливи. Но съревнованието с другите хора може да унищожи предимствата на амбициозността и е полезно само ако може да научите нещо от него. Фокусирайте се върху Вашите цели и мечти, за да можете да се наслаждавате на постиженията си.

8.Бъдете това, което сте
Точно както не трябва да се сравнявате с другите, така и не трябва да се притеснявате какво мислят те за Вас. бъдете това, което сте. Щастливите хора са спонтанни, естествени и реалисти, казват това, което мислят и чувстват. Само сте истински, ще се чувствате свободни и щaстливи.

9.Забравете грижите
Щастливите хора са безгрижни и знаят, че 90% от нещата, които ни тревожат никога не се случват.

10.Организирайте се
Щастливите хора планират и организират, имат цели и намерения. Може да получите това, което искате, ако знаете какво искате все пак.

11.Мислете позитивно
Щастливите хора винаги са позитивни. Успешните спортисти се фокусират върху победата, а не върху поражението. Трябва да надделеем над отрицателния поглед към света (чашата е наполовина празна) и да наблегнем на положителния (чашата е наполовина пълна).

12.Щастието е ценно
Човек може да се "научи" да бъде щастлив. Щастливите хора ценят моментите, когато са щастливи и знаят, че щастието добавя години към човешкия живот и вдъхва живот на изживяваните години.
12-мисли-които-ще-ви-направят-щастливи-намига
Когато иска да полети, Питър Пан вика щастливите си мисли. В мрачните и дъждовни моменти от живота обаче е много трудно да направим това заклинание, за да олекне душата ни и да полети към нови подвизи.

В такива мигове си припомнете следните истини. Те ще ви дадат стимул да погледнете по нов начин на ситуацията и да намерите вътрешната си сила и щастие – никога не забравяйте, че те винаги са някъде вътре в нас. Трябва само да намерим правилния път към тях.

1. Лошите дни са напълно нормални. Не бива да се чувстваме виновни, че днес не ни върви. Щастието не е константа, а цел, пътят към която има много неочаквани завои.

2. Когато сте стигнали дъното, всъщност се отваряте най-много към позитивната промяна. Щастието не е липса на проблеми, а силата да се справим с тях. Тя идва, когато съберем смелост да направим нещо, което сме смятали за невъзможно.

3. Има огромна разлика между това да се откажеш и това да продължиш напред. За да продължите напред, просто направете избора да не взимате проблемите толкова насериозно.

4. Животът рядко протича така, както сме очаквали. Възможността да го направите прекрасен обаче винаги остава. Просто работете с това, с което разполагате, в сегашната ситуация – не винаги е лесно, но мисълта, че сте положили усилие, ще промени нагласата ви.

5. Повечето хора мислят, че щастието зависи от определени условия. Истинското, дълготрайно щастие обаче се усеща само тогава, когато не поставяме условия. „Ще съм щастлив, когато се оженя”, „…когато отслабна”, „…когато спечеля достатъчно пари”: това са крайно погрешни мисли, от които трябва да се отървете. Бъдете щастливи такива, каквито сте. Вие го заслужавате.

6. Твърде често носим багажа на миналото, който ни тежи и ни отчайва. Съжаления, срам, гняв, болка… Не позволявайте на миналото да ограби настоящето ви. То вече не съществува – не забравяйте това! Само сегашният миг е реален.

7. Можете да погледнете различно на нещата – ако решите. Изберете част от живота си, от която не сте доволни, и я погледнете от друг ъгъл. Нека дъждът се превърне в храна за нова пролет. Нека самотата се превърне в тишина, необходима, за да чуете вътрешния си глас. Нека безпаричието стане възможност да се порадвате на простите неща в живота.

8. Когато приемете лошите новини не като повод за отчаяние, а като възможност да научите нещо, ще израстнете като личност. Бъдете воини – борете се, вместо да се примирявате! Помнете – животът винаги ще ви предложи втори шанс – и той се нарича „утре”.

9. Когато недостатъците ви са подкрепени от добри намерения, те ви правят красиви. По-добре е да сте верни на себе си и да рискувате неодобрението и подигравките на другите, отколкото да пропуснете уникалния шанс да запазите своята собствена, неповторима красота на човешко същество. Никога не позволявайте на някой друг да ви казва кои сте. Приемайте само собствената си истина за живота.

10. Имате вродената способност да се лекувате. Душата ни умее да заздравява и да се регенерира. Намерете здравословния начин да излеете болката и гнева си. Запазете хладнокръвие в лицето на нещастието, защото иначе ще отворите в душата си безкраен извор на ново нещастие, който е трудно да бъде запушен.

11. Остава ви още много живот за живеене. Истинската трагедия на живота не е смъртта, а страстта, която оставяме да умре, докато сме още живи.

12. Вие сте проект, който непрекъснато се усъвършенства. Постигате успехи малко по малко, а не наведнъж. Днес е нов ден и ново начало. Посрещнете го с позитивност. Мислете за нещата, които ви радват днес. Спортувайте. Пийте много вода – напълнете тялото си с това невероятно гориво. Здравето е щастие. Вдъхновете се. Създайте нещо. Смейте се. Влюбете се. Направете на някого неочакван комплимент. Кажете: „Днес е моят ден!”

Последни Записи на Стената

Image Hosted by UploadHouse.com