Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
  • Регистрация:11-01-2012
  • Посещения:1867
  • Активност:1662
  • Възраст: 41
  • Град: София
  • СтранаБългария
  • Пол: женски
Сега: Отношението е нещо малко с много голямо значение.
{щастливо} [в бар]
  • Nick: Gal

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

За себе си

Адрес на моя сайт

"Винаги се чувствам щастлива. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова обичай живота,бъди щастлив и винаги се усмихвай.Живей в мир със себе си и запомни -преди да говориш - слушай,преди да пишеш - мисли,преди да нараниш - чувствай,преди да мразиш - обичай, преди да се предадеш - опитай...Просто: Живей!" Уилям Шекспир

Девиз
  • Или си силен и променяш живота си както ти искаш,или си слаб и животът променя теб!!!

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Последни Записи в Блога

Кои сте вие...Коя съм аз...Истина ли е,че докосваме небесата...Нищо не е реално...Всичко е преобразено...Казаха птиците от рая!Уплаших се..Не виждате ли...Кажете къде ще ме отнесете?Скоро ще разбереш...Казаха птиците от рая!Летим към дома...Към страната,която някога си познавала.Към мястото,което бе истинско...За малко момиче като теб.Летим към дома...Към свят който е сътворен от камък..Докато на сърцето ти е леко и свободно както някога е било...Как мога да вървя напред когато в очите ми напират сълзи...Задръж сълзите...Изтрий очите си казаха птиците от рая.Но времето тече...Кажете колко дълго ще летим?Луната ще се появи.Слънцето ще изгрее.Казаха птиците от рая.Чуй звука...Виж светлината...Сега знам ,че сме на прав път.Утринното слънце ще ти даде мъдрост казаха птиците от рая.
Казват, че да срещнеш сродната си душа е уникално щастие. Щастие, което ти се усмихва веднъж в живота... Ако имаш късмет. Но никой не ни казва, че това щастие е изстрадано щастие. Катарзис!
Да, чакаме, бленуваме сродната си душа, която да ни дари с мир и любов. И често не осъзнаваме, че вече сме я срещали и че тя е оставила дълбоки следи в същността ни. Защото истинската сродна душа...
"Истинската сродна душа е огледало.
Tакъв човек ти показва всичко, което те задържа. Насочва към теб собственото ти внимание, за да можеш да продължиш живота си.
Истински сродната ти душа е може би най-важният човек, който някога ще срещнеш, защото събаря стените ти и те шамаросва, за да се събудиш.
Но да живееш със сродна душа завинаги? Не. Твърде болезнено е. Сродните души идват в живота само, за да ти разкрият нов пласт от теб самата, а после си тръгват…
Предназначението­ на "сродна душа" е да те разтърси, да поразкъса малко твоето его, да ти покаже препятствията и лошите наклонности, да разбие сърцето ти и да го отвори, за да може вътре да влезе нова светлина, дотолкова да те отчае и извади от равновесие, че да трябва да промениш живота си."
Из „Яж, моли се и обичай“ на Елизабет Гилбърт

Последни Записи на Стената