Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
Сега: Има два вида жени - едната е красива, умна и сексапилна, а другата е твоята.
{безгрижно} [без значение]
  • Nick: elen koff
  • Истинско име: 1

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

Профилът е гледан от:

Цели в живота

Цел в живота

1

За себе си

Адрес на моя сайт

1

Девиз
  • 1

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

MP3-плеър
1
Облекло
1 1 1
Къде искам да отида
1 1
Животни
1 1 1 1 1 1

Желания

Последни Записи в Блога

Днес България е в траур. Страната почита паметта на 15 жертви на експлозията в Горни Лом.

13 мъже и 2 жени загинаха при експлозията в завода за боеприпаси в селото. Експлозията избухна в сряда късно следобед. По време на взрива в цеха е имало 15 души - 12 работници и трима ръководители.

Взривът е бил изключително силен. Две от сградите и част от цеха са разрушени напълно, а на тяхно място има кратери. Значителни са повредите и на съседните сгради. Отломки по 150 - 200 килограма са летели на стотици метри.

С решение на правителството 3 октомври беше обявен за ден на национален траур за жертвите от взрива в предприятието за производство на боеприпаси край село Горни Лом.

В памет на жертвите националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина.

Повечето политически формации обявиха, че се отказват от публичните прояви, планирани за днешния последен ден от предизборната кампания.

Разследването на причините за взрива продължава. Същинският оглед на мястото на експлозията ще започне тази сутрин. Така се спазва законовия срок от 24 часа, който изтече в 21.40 часа снощи, денонощие след последната есплозия.

Работи се по различни версии, сред които човешка глешка и използване на експериментално вещество.

Eкпертът по обезвреждане на боеприпаси Валентин Радев, който участваше в огледа на място, каза пред Би Ти Ви, че една от грешките е, че в в цеховете са били струпани много взривни вещества, което е в разрез с правилата. Той не изключи човешка грешка като причина за трагедията.

След три взрива през последните осем години, довели до две жертви и множество ранени, редица нарушения и актове Инспекцията по труда затвори завода в Горни Лом и той най-вероятно никога повече няма да работи.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/regio­nalni-novini/den-na-traur­-za-zhertvite-na-vzriva-v­-gorni-lom.html
зов-за-помощ...може-и-на-нас-да-се-случи
Вчера след доста лутане по различни саѝтове и др.комуникации, открих причините , една наша приятелка и позната защо я няма от средата на юни насам ,тук и във Facebook. Тя се казва " сони-линк". Жената има здравословни проблеми, мисля, че има нужда от помощ, защото и длеч да сме , си знаем дережето. Ако решите ,...пишете , и да решим , как може да Ѝ ПОМОГНЕМ . МИСЛЯ , ЧЕ СМЕ ХОРА , И ТРЯБВА ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО , В ТАКИВА МОМЕНТИ....Сърцето ми се къса,от болка по добрия човек за мен , . . . Сонито Милосърдието е общочовешка и религиозна ценностт, която повелява себеотрицание, уважение към другите и изява на добротата.

Милосърдие означава оказване на помощ на попадналите в беда, което цели да намали обсега на човешките несполуки. То се характеризира със себеотрицание, отказ от егоистичната и суетна самодостатъчност, преодоляване на хладния и незаинтересован поглед към човешките страдания. За това е необходима вяра в същата способност на останалите хора. Семейството е първото място, където се внушава тази ценност.

Последни Записи на Стената

Коледа и Нова година

ХУБАВА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ!