Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Визитка

User avatar
 • Регистрация:03-03-2011
 • Посещения:11002
 • Активност:894
 • Възраст: 55
 • Град: София
 • СтранаБългария
 • Ориентация: хетеро
Сега:
{бодро} [някъде]
 • Nick: Ваня Димитрова
 • Истинско име: Ваня Димитрова

Настроение

Не е определено.

Плейлист

За връзка

Приятели

Цели в живота

За себе си

Адрес на моя сайтMore Goodies @ NackVision

Девиз
 • Приятелството е най-трудното нещо, което можеш да съхраниш дълго време, а съхраниш ли го е най-ценното нещо!
 • Болката ни прави силни...Страхът -
 • Животът е резултат от миналите и причина за бъдещите преживявания. Животът е низ от нашата същност. Ти сам определяш, какъв ще бъде той, защото тайната се крие в самия теб! Силата да побеждаваш, е в теб! Вълшебството да обичаш, е в теб! Вярата да продължиш напред, е в теб! Ти сам определяш и времето, и дължината, и каква ще бъде посоката на твоя път! Ти сам избираш! Ако искаш да имаш приятели, дръж се приятелски. Ако искаш да бъдеш обичан, просто обичай. Преживяванията се определят от мислите и действията ни. Всичко зависи само от теб! Всичко зависи само от нас!
 • Всяка Жена трябва да има: - една стара любов, за която да си мисли, че може да върне... - и една, която да й напомня колко далече е стигнала... - достатъчно собствени пари, които да й позволят да не зависи от никого... - нещо стилно, което да облече, ако Мъжът на живота й иска да се види с нея веднага... - една изживяна пълноценно младост... - едно минало – достатъчно интересно, за да я топли на старини... - комплект отвертки и бельо от черна дантела... - един приятел, който винаги я кара да се смее... и един, който често я разплаква... - чувството, че контролира съдбата си.. - способността да обича, дори когато сърцето й е било разбито... - способността да вярва, въпреки, че е била предавана... - силата да бъде и да отстоява себе си, независимо дори другите ще я приемат такава, каквато е.... Коментирай Запиши ме!

Моят гардероб сега

Албуми

Харесват ми

Телефони
0886 072 522
Ноутбук
Мисълта че си лишен от внимание разбиране и нежност е убийствена. Наистина човек винаги е сам - сам се ражда и умира сам дори когато никой друг не ти вярва! има неповторими хора!!! Вярвай в себе си който умее да се смее. Няма незаменими но умираме Сами... И вечно търсим смисъл в Безсмислието... Истинският смисъл на живота разбира само този които най-много приличат на нас и нараняваме най-силно онези Болката ни прави силни...Страхът - безстрашни... Често мразим най-силно тези най-много Обичаме... Учим се да живеем Заедно но потребността от съпричастност го спохожда от първите до последните му дни. " Когато няма с кого да споделиш и важното и дребното си изоставен и нещастен " .
Стил
Мисълта че си лишен от внимание разбиране и нежност е убийствена. Наистина човек винаги е сам - сам се ражда и умира сам но потребността от съпричастност го спохожда от първите до последните му дни. " Когато няма с кого да споделиш и важното и дребното си изоставен и нещастен " .
Филм
"Птиците умират сами" "Роки"
Храна
сладки неща
Заведения
Хората се раждаме сами и сами умираме за да бъде пътя по лесен и приятен.За жалост не винаги намираме подходящата компания по възможност приятна но по пътя ни трябва компания топла и нежна и мълчаливата тишина между нас е изпълнена с говор. Бог да ни благослови! грешим в ръката ни има друга ръка търсим но не губим надежда учим се...и живота минал. Божия благословия е ако в зимата на живота ни до рамото ни има друго рамо и в душата цари покой и тишина
Къде искам да отида
Индия Египет Япония
Спорт
Волейбол
Животни
коне

Желания

Последни Записи в БлогаНе казваи всичко което знае6
Не прави всичко което може6
Не вярваи на всичко, което чува6
Не харчи всичко , което има6.

Които казва всичко, което знае.
Които прави всичко което може.
Които вярва на всичко което чува
и харчи всичко което има.
.
Казва каквото , не му е изгодно.
Прави каквото , не трябва да прави.
Съди без да е виждал
и харчи каквото не може....

Последни Записи на Стената