Бис.БГ

по имената
| Вход | Влез чрез Фейсбук

Стената на PRESLAVA77

Добро утро и нека бъде Лято ! Светло утро , ослепително и жарко , Слънчо се усмихна и блесна в златисто ярко .
44d7a4e08579fa05962b028df1821e27c3a24928"Сърцето ви знае пътя. Тичайте в тази посока."c485c165d7aa33b10129b11e71f75f6dc3a24928Живеем в свят, където хората са приели за даденост повечето неща от живота, като природата, времето, сезоните, здравето, храната и удобствата на съвременния свят. До този момент в живота на хората всичко случващо се е ставало плавно и постепенно. Година след година животът на хората се е променял предимно на материално ниво. Поколения наред хората са посвещавали своя живот на това, да открият своето поприще на изява в живота, да изградят дом и семейство, да отгледат децата си, които да ги наследят и да продължат щафетата на живота. Дълго време така е протичал животът на Земята, който е бил лесен за прогнозиране и това до известна степен го е правил лесен за живеене. С всеки изминал ден този начин на живот се променя с все по-големи темпове и знаците по пътя, които ни подсказват това, са много.
Може би сте забелязали, че все по-трудно става на вас и на хората около вас, да откриват щастието в битовизма, който ви заобикаля. Това, което преди ви е правило щастливи, сега не ви е достатъчно, за да почувствате себе си истински щастливи. Това е така, защото на енергийно ниво всичко се променя и това постепенно оказва влияние в материалния живот на хората. Земята преминава през преходен етап от своето развитие, който оказва влияние върху целия живот. С всеки изминал ден енергията, която ни заобикаля, се увеличава все повече и повече. Водата и въздухът започват да трептят с различна честота. Слънчевата енергия достига Земята в по-големи количества и тенденцията е в бъдеще това да продължи да се увеличава, докато Слънцето започне да осигурява нужната енергия за новия живот на Земята, който ще цари.
Нужно е хората да се научат да използват енергията, която пропускат през себе си, осъзнато и целенасочено. Досега, ако повечето хора са си позволявали да се носят по течението, без да използват осъзнато своята енергия и енергията на заобикалящия ги свят, то това в новия живот на Земята не би било възможно. Представете си го по следния начин. Енергията, която повечето хора досега са пропускали през себе си, е като тих росен дъжд, който може да ороси, но не може да нанесе сериозни щети. В новото време енергията, която ще пропускат хората, може да е със степен на пороен дъжд, който може много щети след себе си да нанесе, ако не бъде използвана разумно.
Трудно е за съзнанието на човек да разбере толкова глобални процеси, но те се случват и ние не можем да ги спрем. Животът, такъв, какъвто го познаваме, бързо се променя. Изправени сме пред избора, дали да се приспособим към новото, което идва, или с него да се борим, опитвайки се да запазим добре познатото ни старо. Тези, които се опитат в борба с новото да влязат, ще им е много трудно, защото ще се изправят очи в очи със собствените си страхове и ограничения, с които в рамка живота си са поставили. Това е така, защото по-високите енергийни нива ще обострят както силните, така и слабите места в хората. Тези, които изберат на старото да служат, нежелаейки от него да се освободят, за тях животът ще бъде голямо изпитание, което в даден момент ще се окаже непосилно и душите им ще изберат да се приберат у дома. Това ще се случва с помощта на различни заболявания и бедствени положение, които предстоят по цялото земно кълбо да се случват, като трансформиращ и освобождаващ процес....c80a4ce06bce2bbfb47e2154d3e55807c3a24928
ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН...
3 май - Световен ден на Слънцето!
Красив и приятен първомайски следобед !
cbhetqybaga.gif
xbsngp09e3q.jpg
:D

pqhtrg4rek6.gif
:)

2d50um1tay3.gif